Heroshot + Pitch

De Battle Royale van de Brouwersdam

De Beach Shoot Out bij Natural High barst van de actie, avontuur en plezier. Ga onderling de strijd aan en schiet jezelf of jouw team naar de overwinning. Spelvarianten als ‘Capture the Flag’ en ‘Free for All’ speel je op een afgezet terrein, compleet met obstakels en de duinen van de Brouwersdam als jouw fort. De grens van Zeeland en Zuid-Holland is het perfecte strijdveld.

<style>.hihaho-video-container {position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }.hihaho-video-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class="hihaho-video-container"><iframe src="https://player.hihaho.com/embed/D680259B-FFD2-4923-BF96-0919A48C96C3" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen="true"></iframe></div>

Locatie
Dit is ’m: Onze thuishaven.

Beoordelingen

Wij raden onze recensies aan. Altijd goed om te zien wat anderen hebben beleefd. Oordeel dus zelf over onze beoordelingen. Die steken we niet onder stoelen of banken.

Arrangementen & Beachclub

Uitgewaaid? Natural High heeft letterlijk alles in huis om de dag compleet te maken. Na de lessen is er ongetwijfeld ook een goede dorst te lessen. Hoog en droog kun je terecht in niet zomaar een strandtentje. Eet je ook mee trouwens? Onze uitgebreide menukaart biedt vast en zeker waar je trek in hebt. 

Afsluitende Pitch