fbpx
Contact

Teambuilding

Teambuilding activiteiten op het strand

Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Wij stellen samen met jullie een programma samen dat er helemaal op is gericht de samenwerking in jullie organisatie optimaal te krijgen. Teambuilding krijgt op het strand een extra dimensie: de vrije en ontspannen sfeer zorgt voor een optimale samenwerking. Het programma kan geheel naar jullie wens worden samengesteld.

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Teambuilding met een dagprogramma

Je kunt kiezen voor één of meerdere blokken van groepsactiviteiten. Daarbij zijn bijna alle denkbare combinaties mogelijk. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jullie ultieme teambuildingdag. Indien gewenst kunnen we de dag compleet maken met een borrel, lunchbuffet of barbecue op het terras of in het restaurant van Beachclub Natural High.

Voorbeeldarrangementen 


Om een goede indruk te geven van de mogelijke samenstellingen van het programma, zijn hieronder enkele dag arrangementen voor teambuilding activiteiten op een rij gezet:

Voorbeeldarrangement 1 
(richtprijs € 22,50 p.p.)

Voorbeeldarrangement 2 
(richtprijs € 75,00 p.p.)

Voorbeeldarrangement 3 
(richtprijs € 100,00 p.p.)

En verder

Prijzen zijn afhankelijk van de duur van de activiteiten de grootte van de groep, waarbij het minimale aantal 10 personen is. Indien gewenst kunnen wij busvervoer voor jullie organiseren. Verder helpen wij graag bij het vinden van een geschikte accommodatie om te overnachten. Heb je andere  wensen of vragen? Wij staan je graag te woord.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor een op maat gesneden dagprogramma, meer informatie of een vrijblijvende offerte voor onze teambuilding activiteiten op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

powerkiten

powerkiten

vergaderen

vergaderen

buffetten

buffetten

beachchallenge

beachchallenge

Leuke combinatie tips