Overzicht van de activiteiten van Partners 

Mountainbiken
In de nabijheid van de Brouwersdam ligt in de duinen één van de meest uitdagende parcoursen van Nederland. De instructeurs behandelen verschillende ATB-technieken. Het parcours heeft een divers terrein en leidt door de duinen en de bossen. Ook is het mogelijk een toer te rijden van of naar de Brouwersdam.

Duiken
Een introductieduik op één van de mooiste locaties in Nederland. De Grevelingen is een unieke plek om te duiken. Tijdens de introductieduik maak je kennis met de basistechnieken en ervaar je het unieke leven onder water.

Klimmen
Vanaf 25 meter hoogte heb je een uniek uitzicht op de omgeving van het verder vlakke land. Klimmen doe je altijd in teamverband en vertrouwen is een belangrijke factor.

Waterjump
Are you ready to fly…? De Waterjump is een schans van bijna 8 meter hoog met 3 glijbanen waarbij de landing garant staat voor een verfrissende duik in het Grevelingenmeer.

Zeilen
Uitwaaien op het water. Je gaat in groepen van maximaal 5 in een zeilboot. Op verzoek gaat er een instructeur mee.

GPS-programma’s
Als teamopdracht, met de fiets, in het bos of struinen door de pittoreske Zeeuwse binnensteden. De GPS biedt tal van mogelijkheden om een tocht meer uitdaging te geven. In het GPS-programma kunnen wij opdrachten en competitie verwerken.

Managementgames
Managementgames zijn samenwerkingsopdrachten waarbij teambuilding centraal staat. De opdrachten kunnen alleen goed worden uitgevoerd, indien er op de juiste manier wordt samengewerkt. Vertrouwen in je teamgenoten/collega’s speelt daarbij een sleutelrol.

Boogschieten
Handboogschieten is een Olympische sport, maar met een korte instructie kan je al aardig uit de voeten! Volg de aanwijzingen van de instructeur en je komt steeds dichter bij de roos…

RIB Adventure
RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. In het kort: een rubberboot van groot formaat, krachtige motoren (100 – 250 pk) en dit in combinatie met de grillen van de Noordzee of de uitdagende Deltawateren. Adrenaline gegarandeerd!

Escape Room
De mobiele escape room is een voormalige commando trailer, die is omgetoverd in een educatief en spannend spel waar als team samengewerkt dient te worden om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken, om zo binnen een bepaalde tijd te kunnen ontsnappen. Kun jij de spanning aan?