fbpx
Contact

Kiteschool

Kitesurfschool Natural High, Brouwersdam

 

Welkom bij Kiteschool Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Sinds 1998 hebben wij vele duizenden cursisten klaargestoomd tot vaardige en zelfstandige kitesurfers. De werkwijze van onze kitesurfschool is veilig en uiterst effectief, maar ook relaxed en supergezellig.

Kitesurf cursussen

 

Soort cursusGroep van 3Groep van 2Privé
Eendaagse Cursus (3 uur)€ 110€ 140
Driedaagse Cursus (9 uur)€ 295€ 395
Vijfdaagse Cursus (15 uur)€ 450€ 550
Privéles (2 uur)€ 150
Kidsles (2 uur)€ 40€ 55€ 95

* vermeld niveau in opmerkingen

Het seizoen van onze kitesurfschool

Het seizoen van onze kiteschool loopt van april tot en met oktober. Tijdens het seizoen ben je van harte welkom om iedere dag te komen kitesurfen. Check hier ons aanbod van kitesurflessen of meld je direct aan via het aanvraagformulier.

De locatie van Kiteschool Natural High 

Het Noordzeestrand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland is de perfecte locatie voor een kitesurfschool: Het strand is enorm breed en uitgestrekt, waardoor er alle ruimte is om de kite onder controle te leren krijgen. Daarnaast is het water bij ons ondiep (laag tij), wat het leerproces zeker ten goede komt. De Brouwersdam heeft de meeste zonne-uren van Nederland, en het waait er bijna altijd!

Veiligheid en VDWS erkende kiteschool

Onze kitesurfschool is aangesloten bij de VDWS. Dit betekent dat wij erkend les geven, en gemachtigd zijn om certificaten uit te reiken. Onze instructeurs hebben een opleiding gevolgd en hebben uiteindelijk het examen afgelegd bij de VDWS. Hierdoor staan wij voor veiligheid en professionaliteit. Het certificaat wat je uiteindelijk mee naar huis krijgt wordt overal op de wereld erkend, en toont het niveau wat je beheerst. Met dit certificaat kun je huren en kites testen bij verschillende scholen in binnen- en buitenland. Lees meer over veiligheid.

Het materiaal dat wij gebruiken

Wij geven les met het nieuwste materiaal van Slingshot en Fone. Hierdoor heb je altijd les met up to date materiaal volgens de laatste standaarden. De Hardware (wetsuits & trapezes) wordt verzorgd door Brunotti. Uitstekend materiaal voor de beginnende kitesurfer, maar ook de doorgewinterde kiter zal hiermee de pan uit rocken op het water.

Faciliteiten

Wij beschikken over een eigen Beachclub, waar je kunt bijkomen op ons terras en kunt genieten van uitstekende horeca. In onze Surfshop vind je zowel kitesurfmateriaal als trendy beachwear. Uiteraard hebben we scherpe deals voor onze cursisten! Verder beschikt onze Beachclub over kleedruimtes, lockers en warme douches.

Meer informatie of direct boeken

Wil je meer informatie ontvangen over onze kitesurfschool op de Brouwersdam in Zeeland of misschien wel direct je kiteles boeken? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

 

 

Bijkomen met een drankje

Bijkomen met een drankje

lunchen

lunchen

shop laden kites

aankoopadvies

shoppen

shoppen

Leuke combinatie tips