fbpx
Contact

Vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee

Op zoek naar een originele en inspirerende vergaderlocatie? Bij Natural High kan je vergaderen, presenteren of brainstormen aan zee op de grens van Zeeland en Zuid-Holland en tussendoor even lekker uitwaaien op het strand. Dit is mogelijk tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag voor 10-100 personen. Indien gewenst, stellen wij een strandprogramma samen waardoor jullie weer helemaal fris aan het eventuele tweede deel van het samenzijn beginnen, met hernieuwde energie in je lijf en een grote glimlach op je mond. Vergaderen aan zee bij Beachclub Natural High staat garant voor een inspirerende vergadering! In overleg met jullie zijn er diverse opstellingen mogelijk. De capaciteit van de ruimte verschilt per opstelling. Bekijk het overzicht van de mogelijke opstellingen.

Loop nu door onze Beachclub heen met de 360 graden foto.

https://www.youtube.com/watch?v=xT90tELi7N0
Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

Vergaderen voor kleine groepen

Voor groepen tot en met 10 personen maken we gebruik van een vergadercaravan. Geniet van een prachtig uitzicht aan zee in combinatie met een leuke strandactiviteit. Meer informatie vind je op de pagina Vergaderen voor kleine groepen.

Arrangementen voor vergaderen aan zee

Bekijk de verschillende arrangementen voor vergaderen aan het strand met bijbehorende prijzen. Vergaderen in Beachclub Natural High is mogelijk in de maanden november, december en maart. Buiten deze periode wordt, afhankelijk van de datum en het aantal personen, besloten of de vergadering in de Beachclub of bij een partner in de regio kan plaatsvinden. Er zijn ook talloze mogelijkheden om te overnachten bij één van de vele accommodaties in de buurt.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Voor meer informatie over vergaderen aan het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via het aanvraagformulier of contact opnemen via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 25
E-mail: beachclub@natural-high.nl

 

beachgolf

beachgolf

lunch

lunch

teambuilding

teambuilding

dineren

dineren

 

Leuke combinatie tips