familie uitje op het

strand

Op zoek naar een leuk idee voor een familieuitje op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland?

Bij Natural High organiseren we een fantastische familiedag met strandactiviteiten voor jong en oud. Onze activiteiten zijn leuk, toegankelijk en makkelijk te leren. De hele familie kan terecht bij Natural High: de kinderen kunnen hun energie kwijt tijdens het blokarten of kitebuggyen, vader en moeder kunnen de spieren ontspannen tijdens beachyoga, terwijl opa en oma en genieten van een lekker drankje op het terras.

Vraag informatie op

FAMILIEUITJE MET COMPLEET DAGPROGRAMMA

Jullie kunnen het programma geheel naar eigen wens indelen, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit onze groepsactiviteiten. Zo kan je kiezen voor één of meerdere blokken van verschillende activiteiten. Verder bieden wij heerlijke horeca-arrangementen zodat u de familiedag compleet kunt maken met een brunchlunchbuffet of barbecue op het terras van onze Beachclub of in het restaurant. Wij helpen je graag met het samenstellen van jullie perfecte familieuitje.

Onze beachclubAlle activiteiten

Groepen zijn minimaal 10 personen

De prijs hangt samen met de duur van het programma en het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers voor een familieuitje is 10 personen (bekijk voor kleinere groepen en individuen onze workshops bij de Clinics). Er zijn bij ons in de buurt tal van accommodaties voor een eventuele overnachting.

Overnachten

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste overnachtingsplek. Willen jullie worden opgehaald en weer thuisgebracht door middel van busvervoer? Ook dat kunnen wij voor je organiseren. Andere wensen? Wij horen het graag!

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

Wil je meer informatie, een vrijblijvende offerte of een op maat gesneden dagprogramma voor een actief familieuitje op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland?

0187 – 72 39 23
Stuur ons een mail