fbpx
Contact

Teamuitjes

Teamuitjes op het strand

Een teamuitje organiseren op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Bij Natural High kunnen we een spectaculair teamuitje samenstellen met sportieve en toegankelijke strandactiviteiten. In overleg met jullie zetten we een uitdagend programma in elkaar. Je kunt er daarbij voor kiezen om het programma af te stemmen op samenwerking en teambuilding, competitie of puur op de fun.

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Teamuitje op maat gesneden

Wij helpen je graag jullie gewenste programma in elkaar te zetten. Daarbij kan er gekozen worden voor 1 of meerdere groepsactiviteiten en verschillende horeca-opties. Zo kan je kiezen voor een Zeeuws ontvangst of misschien wel een overheerlijke BBQ op het terras van onze Beachclub, om de dag gezellig af te sluiten. Heb je speciale wensen? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Voorbeeldarrangementen
 teamuitjes

Om je al vast een beetje op weg te helpen met het samenstellen van jullie programma hebben we hieronder enkele populaire arrangementen opgesomd.

Voorbeeldarrangement 1 
(richtprijs € 40,00 p.p.)

Voorbeeldarrangement 2 
(richtprijs € 70,00 p.p.)

Voorbeeldarrangement 3 
(richtprijs € 100,00 p.p.)

Prijzen en andere mogelijkheden

De totaalprijs van de dag hangt af van het aantal deelnemers en de duur van de activiteiten. Het minimum aantal deelnemers is 10 personen (bekijk voor kleinere groepen en individuen onze workshops bij de Clinics). Indien jullie middels busvervoer naar het strand willen komen, kunnen wij organiseren dat jullie op locatie worden opgehaald en weer thuisgebracht. Als jullie willen blijven overnachten kunnen we helpen bij het vinden van de geschikte accommodatie in de omgeving. Nog andere vragen of verzoeken? Wij horen het graag.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor een op maat gemaakt  programma of meer informatie over een teamuitje op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

feesten

feesten

suppen

Suppen

powerkiten

powerkiten

buffetten

buffetten

Leuke combinatie tips