fbpx
Contact

Surfshop

Surfshop Natural High

Welkom bij Surfshop Natural High aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Onze Surfshop is dé plaats om trendy beachware en de beste kitegear en golfsurfgear aan te schaffen. Al onze verkopers zijn fanatieke surfers die met verstand van zaken kunnen adviseren. Uit het grote aanbod van merken hebben wij een aantal topproducten gekozen waar we volledig achter staan.

Online Surfshop

Je kunt al onze boards, kites, accessoires en beachwear van onze Surfshop bekijken in onze Online Surfshop. Check op je gemak alle producten en bestel direct als je je nieuwe board, trapeze of t-shirt niet mis wil lopen…

De mogelijkheden in onze Surfshop

Wij maken altijd scherpe deals en bieden de mogelijkheid tot inruil van je oude surfmateriaal. Ook zijn er regelmatig interessante aanbiedingen en hebben we een ruime keuze uit 2ehands materiaal. Verder zijn wij ook testcenter, wat betekent dat je het nieuwste materiaal kan uitproberen vóór de aanschaf. Heb je bij ons een kitesurfcursus gevolgd, dan krijg je altijd een scherpe deal in onze Surfshop.

Contact

Heb je vragen over onze Surfshop aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Neem dan contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 24.
E-mail: shop@natural-high.nl

 

 

cadeaubon

cadeaubon

Clinic Blokarten

Clinic Blokarten

een drankje op het terras

een drankje op het terras

een drankje op het terras

Kitesurfles

 

Leuke combinatie tips