fbpx
Contact

Strand yoga

Yoga op het strand

 

Yoga op het strand met de wind door je haren, het zonnetje in je gezicht en zand tussen je tenen. Dit is echt genieten! Tijdens de yoga les wordt het hele lichaam leniger en soepeler gemaakt. Elke yoga les heeft een lekker flow en de houdingen versterken de spieren. Yoga op het strand als groepsactiviteit wordt aangeboden voor groepen vanaf 10 personen. Kijk voor meer informatie op onze Clinic beachyoga pagina.

 

Beachyoga voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

In de maanden juli en augustus wordt bij Beachclub Natural High de Clinic beachyoga aangeboden voor individuen en kleine groepjes. Kijk voor meer informatie bij onze Clinics.

Yoga op het strand combineren

Beachyoga is perfect geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten. ‘s Ochtends wakker worden door een ontspannende sessie beachyoga en ’s middags blokartenkitebuggyen of beachgolf. Om de dag compleet te maken kan je kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq in onze Beachclub.

SUP Yoga

Ben je dol op water en vind je yoga leuk?
Dan is SUP Yoga zeker wat voor jou! Yoga op een Stand Up Paddle board, is lekker uitdagend & fun. Samen met de yogadocente ga je het water op. Eerst leer je hoe je met suppen, voordat je met de oefeningen begint. De houdingen die op de yoga mat zo gemakkelijk zijn, kunnen op het water best pittig zijn. Het water zorgt ervoor dat het board voortdurend in beweging is, waardoor je hele lichaam actief betrokken is.  De clinic SUP Yoga is in juli en augustus op elke donderdag ochtend van 11.30-13.00 uur en gaat door bij minimaal 3 deelnemers, € 22,50 pp incl. board.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

De prijzen worden bepaald door de grootte van de groep en de duur van het programma. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen met een programmavoorstel op maat? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

powerkiten

Powerkiten

familieuitjes

familieuitjes

lunchen

lunchen

borrelen

Borrelen

Leuke combinatie tips