fbpx
Contact

Windsurfkampen

Windsurfkampen bij Natural High

https://www.youtube.com/watch?v=Y9aoAQ-PggA&feature=youtu.be
NH Surfcamps at Natural High
Fun, Surf and Memories!

Beleef met de windsurfcamps van Natural High de zomerweek van je leven. Voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar heeft Natural High de allermooiste windsurfvakantie. Spring op je plank, gooi met je nieuwe vrienden iedere dag de wind in de zeilen en werk samen met ons aan je windsurf skills. Wij hebben al je gear in huis, onze professionele instructeurs leren jou alles wat je moet weten, en samen zorgen we ervoor dat jouw zomer onvergetelijk wordt. We hebben een tof kamp als thuisbasis, waarbij wij voor het eten zorgen en waar jij op een flinke bak gezelligheid kunt rekenen. Kampvuren, spelletjes, je bedenkt het maar. Kortom, dit is een week die je echt niet wilt missen.

Windsurflessen

Maandag t/m donderdag krijg je in twee blokken per dag les van onze instructeurs. We beginnen om 09:30 en eindigen de dag om 15:30. De ochtend zal worden verzorgd door een professionele instructeur die je alle kneepjes van het vak leert, en in de middag kun je onder toeziend oog van onze instructeurs zelf aan de slag. De vrijdag pakken we iets ander aan. In de ochtend nemen we je mee naar de waterjump. Na de pauze gaan we weer aan de slag met de afsluitende vrije sessie.

Bij elkaar biedt het surfkamp ongeveer 20 uur aan surflessen. Dagelijks wordt de theorie behandeld en daarna is het tijd voor actie! Gedurende de week zullen de instructeurs de benodigde tips geven, zodat jullie aan het eind van de week als echte pro’s naar huis gaan.

Locatie

Voor de windsrufkampen werkt Natural High samen met Windsurfcentrum Brouwersdam. De locatie hiervan is één van de beste surfspots van Nederland: Het Grevelingenmeer. Voor beginners is er een afgesloten pool omringt door een dam, waar zij laagdrempelig kunnen leren windsurfen. De gevorderde windsurfers kunnen uiteindelijk ook buiten de pool aan de slag.  Per fiets verplaatsen we ons tussen het kamp en het windsurfcentrum.

Alternatieve Activiteiten

Om te kunnen surfen is er wel wind nodig. Gelukkig staat de Nederlandse kust erg bekend om de windzekerheid. Toch bestaat de kans dat er niet altijd wind of golven zijn. Ook in dit geval kun je erop rekenen dat je dag barst van de actie. Hoe dan ook, we maken er samen iets tofs van.

 

Meer informatie over data & prijzen vind je hier.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager Ramon.

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

 

Leuke combinatie tips