Beachclub

Inhoud

Beachclub Natural High

Wij zijn weer 7 dagen in de week geopend, vanaf 9:30.

Je vindt Beachclub Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Onze Beachclub is in 2011 geopend en is een excentrieke verschijning langs de Nederlandse kustlijn. Het strandpaviljoen heeft een uniek ontwerp, een prachtig restaurant met een eigenzinnig interieur en een uitgestrekt terras met gezellige loungehoekjes en een eindeloos uitzicht over het Noordzeestrand. Je kunt bij ons een lekker drankje doen, heerlijk a la cart dineren of genieten van een gezellig groepsarrangement.

Loop nu door onze Beachclub heen met de 360 graden foto.

Activiteiten bij Beachclub Natural High

Vanuit onze Beachclub bieden wij talloze strand- en wateractiviteiten aan zoals blokarten, kitebuggyen, powerkiten, kitesurfen en nog veel meer… Je kunt bij ons terecht voor complete groepsarrangementen voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, kijk daarvoor bij onze groepsuitjes. Voor kleine groepjes en individuen kan je kiezen uit 1 van onze Clinics. Bij onze kitesurfschool bieden we verschillende kitesurfcursussen aan. Verder vind je in onze Surfshop naast hardware voor het kite- en golfsurfen een verrassend brede collectie beachwear.

Beachclub Natural High afhuren

Altijd al willen trouwen op het strand? Onze Beachclub is de ultieme plek voor een romantische bruiloft. Ook voor andere feesten en partijen leent de Beachclub zich prima. Receptie of vergadering? Je kunt bij ons vergaderen aan zee en heerlijk uitwaaien op het strand tijdens je vergaderbreak. Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bereikbaarheid

Onze Beachclub is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, maar ook vanuit Noord-Brabant en Zeeland, vanwege de directe ligging aan de N57. Er is bij ons altijd ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid, direct achter de Beachclub. Bekijk meer informatie over onze locatie en de route.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Wil je meer informatie of een offerte ontvangen voor een groepsarrangement of verhuurmogelijkheden? Of misschien wel direct een buffet of een barbecue boeken? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 25
E-mail: beachclub@natural-high.nl

Wij verwelkomen je graag in onze gezellige Beachclub op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Tot op het strand!

Fotos
Another lovely day..
Zoek een plekje..
Het terras
Loungehoekje
Nice view...
Lekker knus
Interieur
Stijlvol buffet
Diner is served
Hot Choc
Gezelligheid
Sfeerverlichting
Heerlijke salades
Onze bar
Waar is dat feestje?
In de loungehoek
Ons paleis
You are welcome @Nat
Altijd gezellig op h

Selectie-KITE-in-het-waterNatural-High1041-1020x574

Cursus kitesurfen

BLOWKARTENNatural-High0788-e1359726428439-1020x596

Clinic Blokarten

shoppen

Shoppen

Verhuur

Verhuur

Leuke combinatie tips