Beachclub reviews

  • Gemiddelde:7,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Anna
  • Uit:|Datum:17-08-2018

Ervaring

Ik had als hoofdgerecht pasta pesto, die eerst niet goed in het systeem was gezet waardoor het langer duurde. Toen ik het na 20 min wachten in totaal kreeg was het meer room dan pesto. Mijn vriendin had de zalmfilet die weinig smaak had. ondertussen dat ik mijn pasta kreeg was mijn vriendin haar bord al leeg. We hadden als toetje beide ben&jerry ijs. Wij hebben 30 min daarop gewacht. Uiteindelijk kwam het naar ons toe en bleken het andere smaken ijs te zijn waardoor het weer terug moest. Toen we eenmaal de goede smaak hadden gekregen dachten we: waarom hebben we nou 30min gewacht op zo’n simpel bakje? Ook vragen om de rekening duurde lang, er was genoeg personeel maar in het hoekje waar wij zaten was net te weinig.

Aanbeveling:nee

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:3,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Herbert
  • Uit:Driel|Datum:23-07-2018

Ervaring

door onwijs slechte bediening bijzonder lang moeten wachten ( + 30 min) en uiteindelijk te horen krijgen dat de keuken net 5 min gesloten is. dus geen eten gekregen en teleurstellend afgedropen

Aanbeveling:nee

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,8
  • Gemiddelde:
  • Naam:Rinus
  • Uit:Yerseke|Datum:26-03-2018

Ervaring

We werden allereerst hartelijk welkom geheten en omdat onze gereserveerde tafel nog niet gereed stond ( wij waren ook wat vroeger dan afgesproken ) werd die in een mum van tijd voor ons gereed gemaakt. Daarna liep alles gewoon op ontzettend leuke "rolletjes". Drankjes, je hoefde maar te knipperen met je ogen of het was er al ! Prima. Het eten wat we aan de het eind van de dag met z’n dertienen hebben hebben verorberd was buitengewoon goed en overheerlijk. Daarnaast hebben we ’s middags ook nog "geblokart "en dat was een groot succes, ontzettend genoten en de begeleiding en uitleg en hulp hierbij waren fantastisch ! Eén ding: we komen zeker terug dat is iets dat zeker is !!! Heel hartelijk bedankt voor de ontzettend leuke middag en avond ! Veel succes verder ! Ga zo door ! Namens allen die aanwezig waren bij: "verjaardag Rinus" op zondag 25 maart j.l. 2018.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Yuri
  • Uit:Hoensbroek|Datum:12-09-2016

Ervaring

Als groep van 23 man waren we allemaal zeer tevreden en we komen volgend jaar zeker terug als we weer ons duikweekend hebben met onze club! Vriendelijke bediening en flexibiliteit zoals hier hebben we nog niet gehad. We hebben al meerdere restaurants gehad hier in de buurt en deze bevalt het beste.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Esmée
  • Uit:Nieuwkoop|Datum:02-08-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Rs
  • Uit:Apeldoorn|Datum:02-08-2016

Ervaring

Top tent

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Holger
  • Uit:Satzvey, Germany|Datum:17-07-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Gemiddelde:8,5
  • Gemiddelde:
  • Naam:Max
  • Uit:|Datum:07-07-2016

Ervaring

Chill plekie

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,1
  • Gemiddelde:
  • Naam:Jean
  • Uit:Antwerpen|Datum:07-07-2016

Ervaring

Heel leuke plaats

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Lupi
  • Uit:Goedereede|Datum:05-07-2016

Ervaring

Top!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Sabrina
  • Uit:Center park|Datum:05-07-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Gemiddelde:8,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Dave
  • Uit:Antwerpen|Datum:05-07-2016

Ervaring

Top sfeer

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,5
  • Gemiddelde:
  • Naam:Margo
  • Uit:Den haag|Datum:05-07-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Maarten
  • Uit:Culemborg|Datum:04-07-2016

Ervaring

Goede service ambiance TOP

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Gemiddelde:9,1
  • Gemiddelde:
  • Naam:Jeroen
  • Uit:Tilburg|Datum:04-07-2016

Ervaring

😊😊

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Stichting
  • Uit:Oosterhout|Datum:04-07-2016

Ervaring

Super service en zeer vriendelijke mensen. Top! Voldoende aanpassing voor de rolstoelers

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Amika
  • Uit:Hellevoetsluis|Datum:28-06-2016

Ervaring

Wij vinden het hier erg leuk en we komen hier graag.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Muriel
  • Uit:Nootdorp|Datum:11-06-2016

Ervaring

Locatie top, supervriendelijk personeel. Ondanks drukke dag, vriendelijke bediening. Niets teveel en snel alles op tafel. Kwaliteit eten top, niets op aan te merken!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Samantha
  • Uit:Oosterland|Datum:11-06-2016

Ervaring

Doe dichte schoenen aan en haren vast ;). De parasol nam ons uitzicht op de zonsondergang weg. Verder een super avond gehad!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,1
  • Gemiddelde:
  • Naam:Dorine
  • Uit:Utrecht|Datum:11-06-2016

Ervaring

Super lekker gegeten en heel goed bediend door Ishja! Groot verschil met overige (minder ervaren?) collega’s. Menukaart mag iets uitgebreider. Al met al een hele fijne ervaring. Wij zijn zeer tevreden en raden andere gasten Natural High zeker aan.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Interieur en aankleding
  • Menukaart
  • Kwaliteit eten
  • Klantvriendelijkheid
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid

Totaalplaatje

Je kunt bij Natural High voor heel wat terecht. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier nog een kort overzicht. Een klein zetje in de goede richting.

Waar wil je graag meer over weten?

Golfsurfen materiaal huur
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

Beachclub tafel reserveren
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 925. Er is vast iets regelen.

Wij reserveren ALLEEN tafels binnen in ons restaurant, buiten kunt u gewoon aan komen waaien! Online reserveren kan tot 10 personen. Uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen per mail. Wilt u voor de dag zelf reserveren dan graag even bellen naar: 0187-723 925. Om dit in goede banen te leiden werken wij met de volgende tijdsblokken:

LUNCH:
1e zit: 12.00 – 13.30
2e zit: 13.30 – 15.00
3e zit: 15.00 – 16.30 (borrel)

DINER:
1e zit: 16.45 – 18.30
2e zit: 18.30 – 20.15
3e zit: 20.15 – Sluit

Golfsurf Privéles boeken
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

Let op: i.v.m. de drukte is gedurende de zomervakantie (t/m zondag 30 augustus) privéles niet online te reserveren maar uitsluitend per mail of telefoon.

De beste omstandigheden voor golfsurfen zijn met laag tij maar dat tijdstip verschilt per dag. Privéles boeken in dit systeem is ieder uur mogelijk maar één dag van te voren checken we het meest gunstige tijdstip, daarom vragen wij je om de lesdag van 9.00 tot 18.00 uur vrij te houden.

Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

Gratis Activiteitendag
‘Get Natural High’
– 1 maart –

We zoeken gedreven activiteiteninstructeurs! (18-35 jaar) Heb jij interesse in onze ideale zomerjob op het strand? Laat je dan nu overtuigen op onze gratis activiteitendag. Zondag 1 maart strijd en speel je in 4 uitdagende rondes met de elementen. Samen met vrienden en op eigen kracht ga jij de uitdagingen aan! Zodra het waait wordt er geblokart en gekitebuggyd, daarnaast testen wij wat je op sportief vlak in huis hebt. Hierbij komen pijl en boog, gewichten, diverse balspellen en meer activities aan bod.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Is jouw kind 13 jaar? Maak dan de keuze welke leeftijdscategorie het beste bij zijn of haar ontwikkeling past.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Dit formulier is bestemd voor deelnemers van 13-16 jaar.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Dit formulier is bestemd voor deelnemers van 10-13 jaar.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Beach Workout Clinic Boeken

Zeezwem Clinic Boeken

Zeezwem traject Boeken

Beach Yoga Clinic Boeken

Suppen Clinic Boeken

Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926 of clinics@natural-high.nl

Powerkite Clinic Boeken

Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926 of clinics@natural-high.nl

Kitebuggy Clinic Boeken

Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926 of clinics@natural-high.nl

Blokart Clinic Boeken

Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926 of clinics@natural-high.nl

Surfcamps Boeking

Basecamp

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Met welke activiteiten zou je jouw verblijf willen aanvullen?
Met welke faciliteiten zou jij je verblijf compleet willen maken?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor groepsuitjes

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Welke activiteit(en) zie je graag terug in jouw groepsuitje?
Waar zou jij graag je groepsuitje compleet mee willen maken?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Golfsurf Basiscursus boeken
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 927 of golfsurf@natural-high.nl

Let op: de beste omstandigheden voor golfsurfen zijn met laag tij maar dat tijdstip verschilt per dag. De cursussen staan standaard op 10.30 of 14.00 uur. Een dag van te voren bekijken we het meest gunstige tijdstip voor de les, daarom vragen wij je om de lesdag van 9.00 tot 18.00 uur vrij te houden.

Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

Basecamp

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities for groups (10+ persons)

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Interested in a group activity?
What activities are you interested in?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities for 1-9 persons

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
I’m interested in
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Surfschool

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
At which surfcamp do you want to participate?*
Which date do you prefer?*
What is your surfing level?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Beachclub

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
I’m interested in
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Aktivitäten für Gruppen ab 10 Personen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Interessiert an einer Gruppenaktivität?
Für welche Aktivitäten interessieren Sie sich?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Aktivitäten für 1-9 Personen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Für welche Aktivitäten interessieren Sie sich?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Für welches Surfcamp möchtest du dich einschreiben?*
Wann möchtest du an unserem Surfcamp teilnehmen?*
Was ist dein Surflevel?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfschule

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Beachclub

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Mijn interesse gaat uit naar
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor groepen vanaf 10 personen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Naar welke activiteiten gaat je interesse uit?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor 1-9 personen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welke activiteiten wil je je aanmelden?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfschool

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Beachclub

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Ich interessiere mich für
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.