Bezoek onze online surfshop

Kitespullen

Inhoud

Kitespullen

Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

Natural High is 1998 ontstaan als kitesurfschool. Vanuit onze ervaring in de kitesurfsport kunnen wij je absoluut van de beste adviezen voorzien. Wij hebben een breed assortiment kitespullen, van kites en boards tot wetsuits, trapezes en accessoires.

Online Surfshop

Je kunt al onze boards, kites, accessoires en beachwear van onze Surfshop bekijken in onze Online Surfshop. Check op je gemak alle producten en bestel direct als je je nieuwe board snel in huis wilt hebben.

Ons assortiment

De kites in ons assortiment zijn toppers van Slingshot en Fone. Datzelfde geldt voor de boards, aangevuld met de beste exemplaren van Brunotti. Op aanvraag zijn ook kites en boards van andere merken leverbaar.  Voor de wetsuits en neoprene assecoires kun je kiezen uit Mystic, Ripcurl, Quiksilver en Roxy. Bij de trapezes hebben we zeer bewust voor Mystic gekozen. Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Advies op maat is ons op de huid geschreven. Uiteraard helpen wij je ook graag bij het afstellen van je nieuwe kite. Verder hebben we regelmatig scherpgeprijsde aanbiedingen en tweedehands materiaal.

Contact

Heb je vragen over onze kitespullen? Neem dan contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 24.
E-mail: shop@natural-high.nl

fotos

 

Leuke combinatie tips