Activities reviews

  • Gemiddelde:8,2
  • Gemiddelde:
  • Naam:Liesbeth
  • Uit:Zeist|Datum:11-07-2019

Ervaring

Prima middag gehad en verzorging was top. Jammer dat we vanwege de weersomstandigheden het programma moesten aanpassen (powerkiten ipv blokarten), maar daar is niets aan te doen.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Powerkiten

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,9
  • Gemiddelde:
  • Naam:Eddy
  • Uit:Rotterdam|Datum:27-06-2019

Ervaring

Helaas kon het Blokarten niet doorgaan vanwege het ontbreken van wind, maar gezien de hitte van de dag was het aangeboden Suppen een prima alternatief. Al met al een heerlijke middag gehad met als afsluiting een prima verzorgde BBQ.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Suppen

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Luuk
  • Uit:Maasdam|Datum:24-06-2019

Ervaring

We hadden een top familie uitje mede door de goede communicatie en een super begeleider.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Beachchallenge

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,8
  • Gemiddelde:
  • Naam:Philip
  • Uit:Rotterdam|Datum:21-06-2019

Ervaring

Het was een geweldige dag voor iedereen van ons bedrijf. Het hele programma was heel goed ingepland en er heerst een relaxte sfeer. De instructeurs en het personeel doen hun werk erg goed en zijn erg vriendelijk. Dit was voor ons echt een uitje, die voor herhaling vatbaar is.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Suppen

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,8
  • Gemiddelde:
  • Naam:Marcel
  • Uit:STRIJEN|Datum:20-06-2019

Ervaring

Super dag gehad met ons personeel en aanhang. BBQ super afsluiting van een superdag.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Suppen

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Mieke
  • Uit:Tilburg|Datum:20-06-2019

Ervaring

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Suppen

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Pieter
  • Uit:Zierikzee|Datum:12-06-2019

Ervaring

Super leuke groepsactiviteit. de begeleiding kon echt beter, het enthousiasme ontbrak helaas.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:overig

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Hanne
  • Uit:Watermaal-Bosvoorde, België|Datum:05-06-2019

Ervaring

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Kitebuggyen

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Ilse
  • Uit:Roosendaal|Datum:03-06-2019

Ervaring

We hebben een super dag gehad met de personeelsvereniging. Organisatie is erg goed, vriendelijkheid en enthousiasme van de begeleiders, horecapersoneel is top! Eten was heerlijk, we hebben enorm genoten, dank je wel!

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Beachchallenge

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,9
  • Gemiddelde:
  • Naam:Jessica
  • Uit:Vlissingen |Datum:27-05-2019

Ervaring

Wij hebben met 35 collega’s een ontzettende leuke teambuilding gehad. In de ochtend eerst brainstormsessie bij Informatie Centrum Grevelingen in Oesterzaal. Daarna een uitgebreide lunch gehad op het buitenterras. Voor de middag hadden bij Blokarten maar omdat er te weinig wind stond zijn we gaan KiteBuggyen. Leuk alternatief. De beachvolleybal games vielen heel erg in de smaak. Mede ook door de leuke instructeurs. Het weer zat mee. Het was prachtig zonnig. De dag afgesloten met een borrel met lekkere hapjes en daarna BBQ die wederom in de smaak viel. Al met al een topdag gehad

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Beachchallenge

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Ingrid
  • Uit:Roosendaal|Datum:20-05-2019

Ervaring

In kader van 10 jarig bestaan bedrijfsuitje bij Natural High, blokarten en diner. Gelukkig zat het weer mee en iedereen super middag & avond gehad!

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Blokarten

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,8
  • Gemiddelde:
  • Naam:Mirella
  • Uit:Amsterdam|Datum:20-05-2019

Ervaring

Super mooie locatie, heel aardig personeel en alles heel goed georganiseerd. Ik kreeg de avond ervoor nog een telefoontje dat helaas Blokarten en Kitebuggy niet door kon gaan omdat er geen wind zou zijn. Maar dat is helemaal goed opgelost door andere activiteiten. Onze medewerkers hebben zich super goed vermaakt!

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Beachchallenge

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Marc
  • Uit:Dieren|Datum:23-04-2019

Ervaring

Natural High geeft het echte Beachgevoel en daarbij horende beleving in hun activiteiten. De Horecagelegenheid heeft sfeer en bijpassend personeel die goed in alle gemakken voorzien. Ik zou graag terugkomen met een volgend Event en geef een welverdiende 8.5 als beoordeling.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:overig

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,8
  • Gemiddelde:
  • Naam:Haico
  • Uit:Schoorl|Datum:28-03-2019

Ervaring

Prachtig teamuitje. Er waren een paar erg skeptisch of dat ze het wel zouden kunnen, maar iedereen heeft meters kunnen maken.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Kitebuggyen

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Arjan
  • Uit:Oostkapelle|Datum:09-01-2019

Ervaring

Voor de dubbele package van het powerkiten had ik 2 instructeurs verwacht. nl ivm de prijsstelling (1 instructeur per package). Wel voor 2 package’s kite’s/vliegers gebruikt. De activiteit en De locatie en De goede begeleider hebben voor een succes gezorgd van onze middag .

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Powerkiten

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:7,9
  • Gemiddelde:
  • Naam:Christiaan
  • Uit:Landelijk|Datum:05-11-2018

Ervaring

Leuk event, het enige waar niets aan gedaan kon worden was de wind.

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Blokarten

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Joop
  • Uit:Apeldoorn|Datum:24-10-2018

Ervaring

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Kajakken

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:9,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Luuk
  • Uit:Amersfoort|Datum:17-10-2018

Ervaring

Met Esther was het snel en goed. Ze paste zich snel aan (de wind, verschillende niveaus) en hielp met vliegers ontknopen etc zodat we veel tijd aan het werk konden. Echt top !!

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Kitebuggyen

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:8,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Ria
  • Uit:Oude-Tonge|Datum:10-10-2018

Ervaring

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Beachchallenge

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Begeleiding activiteiten
  • Toegankelijkheid activiteiten
  • Veiligheid activiteiten
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Horeca
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Magdalena
  • Uit:Remscheid|Datum:05-10-2018

Ervaring

Aanbeveling:ja

Ervaring met:Strandsegeln

Beoordeling

    Totaalplaatje

    Je kunt bij Natural High voor heel wat terecht. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier nog een kort overzicht. Een klein zetje in de goede richting.

    Waar wil je graag meer over weten?

    Shopbezoek Ouddorp Duin

    Vanaf zaterdag 27 maart 2021 is het weer mogelijk real time te shoppen op Ouddorp Duin! Plan hier minimaal 4 uur van te voren uw shopbezoek in. Het bezoek duurt maximaal een half uur en u kunt met maximaal 4 personen komen per bezoek.

    Shopbezoek

    Vanaf dinsdag 9 maart 2021 is het weer mogelijk real time te shoppen op de Brouwersdam! Plan hier minimaal 4 uur van te voren uw shopbezoek in. Het bezoek duurt maximaal een half uur en u kunt met maximaal 4 personen komen per bezoek.

    Wilt u op de dag zelf komen, bel even voor de mogelijkheden: Natural High Surfshop – 0187-723924

    Wingsurfschool

    Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of [email protected]

    Dieetwensen

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfcamps

    Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Is jouw kind 13 jaar? Maak dan de keuze welke leeftijdscategorie het beste bij zijn of haar ontwikkeling past.

    Wij kijken vol enthousiasme uit naar het komende seizoen. Helaas hebben wij ook dit jaar nog te maken met die onzekere factor genaamd corona. Door die onzekerheid moeten ook wij een ‘noodplan’ hebben. Wat helaas inhoudt dat wij niet kosteloos uw geld kunnen retourneren mochten wij of u vanwege corona moeten annuleren. Bij annulering vanwege corona rekenen wij 10% van het totaalbedrag om de reeds gemaakte kosten te compenseren en het voortbestaan van de kampen te kunnen garanderen. We hopen op uw begrip voor deze keuze.

    Wij streven er naar om aanvragen binnen 2 werkdagen te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 06-29079122 of [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
    Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
    Wat is je surfniveau?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Golfsurfen materiaal huur
    Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

    Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

    Beachclub tafel reserveren
    Lukt het niet? Bel naar 0187 723 925. Er is vast iets regelen.

    Vanaf 28 april is het mogelijk hier een tafel te reserveren.

    Golfsurf Privéles boeken
    Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

    Let op: i.v.m. de drukte is gedurende de zomervakantie (t/m zondag 30 augustus) privéles niet online te reserveren maar uitsluitend per mail of telefoon.

    De beste omstandigheden voor golfsurfen zijn met laag tij maar dat tijdstip verschilt per dag. Privéles boeken in dit systeem is ieder uur mogelijk maar één dag van te voren checken we het meest gunstige tijdstip, daarom vragen wij je om de lesdag van 9.00 tot 18.00 uur vrij te houden.

    Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

    Gratis Activiteitendag
    'Get Natural High'
    - 1 maart -

    We zoeken gedreven activiteiteninstructeurs! (18-35 jaar) Heb jij interesse in onze ideale zomerjob op het strand? Laat je dan nu overtuigen op onze gratis activiteitendag. Zondag 1 maart strijd en speel je in 4 uitdagende rondes met de elementen. Samen met vrienden en op eigen kracht ga jij de uitdagingen aan! Zodra het waait wordt er geblokart en gekitebuggyd, daarnaast testen wij wat je op sportief vlak in huis hebt. Hierbij komen pijl en boog, gewichten, diverse balspellen en meer activities aan bod.

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfcamps

    Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Is jouw kind 13 jaar? Maak dan de keuze welke leeftijdscategorie het beste bij zijn of haar ontwikkeling past.

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
    Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
    Wat is je surfniveau?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfcamps

    Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Dit formulier is bestemd voor deelnemers van 13-16 jaar.

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
    Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
    Wat is je surfniveau?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfcamps

    Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Dit formulier is bestemd voor deelnemers van 10-13 jaar.

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
    Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
    Wat is je surfniveau?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Beach Workout Clinic Boeken

    Zeezwem Clinic Boeken

    Zeezwem traject Boeken

    Beach Yoga Clinic Boeken

    Suppen Clinic Boeken

    Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926 of [email protected]

    Powerkite Clinic Boeken

    Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926 of [email protected]

    Kitebuggy Clinic Boeken

    Momenteel is reserveren online niet mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926, [email protected] of via de button clinic boeken

    Blokart Clinic Boeken

    Momenteel is reserveren online niet mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926, [email protected] of gebruik de button clinic boeken

    Surfcamps Boeking

    Basecamp

    Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Met welke activiteiten zou je jouw verblijf willen aanvullen?
    Met welke faciliteiten zou jij je verblijf compleet willen maken?
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Activities voor groepsuitjes

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Welke activiteit(en) zie je graag terug in jouw groepsuitje?
    Waar zou jij graag je groepsuitje compleet mee willen maken?
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Golfsurf Basiscursus boeken
    Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

    Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 927 of [email protected]

    Let op: de beste omstandigheden voor golfsurfen zijn met laag tij maar dat tijdstip verschilt per dag. De cursussen staan standaard op 10.30 of 14.00 uur. Een dag van te voren bekijken we het meest gunstige tijdstip voor de les, daarom vragen wij je om de lesdag van 9.00 tot 18.00 uur vrij te houden.

    Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

    Basecamp

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
    Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
    Wat is je surfniveau?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Activities for groups (10+ persons)

    We strive to process requests within 48 hours. If you haven't heard anything after that time, please contact us on 0187-723 923 or [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Interested in a group activity?
    What activities are you interested in?
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Activities for 1-9 persons

    We strive to process requests within 48 hours. If you haven't heard anything after that time, please contact us on 0187-723 926 or [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    I'm interested in
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Kiteschool

    Surfschool

    We strive to process requests within 48 hours. If you haven't heard anything after that time, please contact us on 0187-723 927 or [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfcamps

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    At which surfcamp do you want to participate?*
    Which date do you prefer?*
    What is your surfing level?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Beachclub

    We strive to process requests within 48 hours. If you haven't heard anything after that time, please contact us on 0187-723 925 or [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    I'm interested in
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Aktivitäten für Gruppen ab 10 Personen

    Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 48 Stunden zu bearbeiten. Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 923 oder [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Für welche Aktivitäten interessieren Sie sich?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Aktivitäten für 1-9 Personen

    Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 24 Stunden zu bearbeiten. (HINWEIS: Unsere E-Mails landen häufig in der SPAM-Box!) Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 926 oder [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Für welche Aktivitäten interessieren Sie sich?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfcamps

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Für welches Surfcamp möchtest du dich einschreiben?*
    Wann möchtest du an unserem Surfcamp teilnehmen?*
    Was ist dein Surflevel?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfschule

    Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 48 Stunden zu bearbeiten. Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 927 oder [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Kiteschool

    Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 48 Stunden zu bearbeiten. Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 926 oder [email protected]

    Beachclub

    Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 925 of [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Mijn interesse gaat uit naar
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Activities voor groepen vanaf 10 personen

    Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 923 of [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Wat voor uitje zijn jullie aan het plannen?
    Naar welke activiteiten gaat je interesse uit?
    Willen jullie de activiteiten combineren met een horeca reservering?
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfcamps

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
    Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
    Wat is je surfniveau?*
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Activities voor 1-9 personen

    Wij streven er naar om aanvragen binnen 24 uur te behandelen. (LET OP: onze mails komen vaak in de SPAM box terecht!) Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Voor welke activiteiten wil je je aanmelden?
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Surfschool

    Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 927 of [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

    Kiteschool

    Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of [email protected]

    Beachclub

    Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 48 Stunden zu bearbeiten. Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 925 oder [email protected]

    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
    Ich interessiere mich für
    Aan het verzenden
    Inzending gelukt!
    Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.