Een actief afdelingsuitje op het strand organiseren kan heel eenvoudig zijn. Boek gewoon een sportief bedrijfsuitje bij Natural High, schitterend gelegen aan het activiteitenstrand bij de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Het strand heeft op iedereen een ontspannende werking: alle werkstress waait er weg. Bovendien leer je je collega’s door het doen van sportieve activiteiten eens op een heel andere manier kennen. En, ook niet onbelangrijk: de ongedwongen sfeer van het strand zorgt voor veel gezelligheid. Natural High kan voor iedereen een programma op maat samenstellen: van de supersportieve collega tot het pure gezelligheidsdier.

AFDELINGSUITJE OP MAAT

Het programma voor een afdelingsuitje op het strand kan afgestemd worden op teambuilding, competitie, pure ontspanning of een combinatie daarvan. Bij groepen vanaf 20 personen kunnen we een keuze- of wisselprogramma samenstellen met diverse activiteiten. Maak het arrangement compleet met bijvoorbeeld een heerlijk lunchbuffet, een gezellige barbecue of een van de andere activiteiten in onze sfeervolle Beachclub.

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

Natuurlijk kun je in overleg met Natural High het programma van je afdelingsuitje helemaal naar wens samenstellen. Om het nog makkelijker te maken, kunnen wij ook het (bus)vervoer van en naar het strand regelen. Daar heb je dus geen omkijken meer naar! Ook assisteren we je graag bij het vinden van de juiste accommodatie voor jouw groep. Groepsgrootte, duur en samenstelling van het programma bepalen de kosten van zo’n geheel verzorgd afdelingsuitje.

REVIEWS

Wil je wel eens weten hoe de sportieve afdelingsuitjes van Natural High worden gewaardeerd? Bekijk dan hier reviews van onze klanten.

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF METEEN BOEKEN

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een dagprogramma voor een actief afdelingsuitje op het strand in Zeeland, vul je ons contactformulier in of neem je contact op via:

Telefoonnummer: 0187-723923
E-mail: events@natural-high.nl