fbpx
Contact

Blokarten

Blokarten (strandzeilen)

Blokarten (ook wel strandzeilen genoemd) staat garant voor actie en avontuur en is voor iedereen toegankelijk! Onder begeleiding van professionele instructeurs rijdt je binnen no-time in de speciaal voor Natural High ontwikkelde “zandzeiler” heen en weer over ons strand aan de Brouwersdam in Ouddorp. De zandzeiler staat bekend om zijn wendbaarheid en acceleratie. Blokarten is geschikt voor jong en oud, en is gemakkelijk onder de knie te krijgen.

Blokarten als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. In ons programma brengen wij je de basis van het blokarten bij. Na een korte inleiding rijden de eerste Blokarts al direct heen en weer. Tijdens het programma leren we iedereen sneller rijden, de kart trimmen, bochten draaien en meer. Indien gewenst wordt het programma afgesloten met een spannende wedstrijd, waarin iedereen zijn kwaliteiten kan bewijzen. Jullie krijgen 1 Blokart per 2 tot 3 personen, zodat je elkaar kan helpen en aanmoedigen.

Blokarten voor groepen combineren

Blokarten / strandzeilen is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten. ’s Ochtends beachgolf of een beachchallenge en ’s middags blokarten. Om de dag compleet te maken kan je kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq in onze Beachclub. Prijzen van blokarten voor groepen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma.

Blokarten voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

Voor kleine groepjes en individuen bieden we de Clinic blokarten: je wordt dan ingedeeld bij een groep met anderen personen. We beginnen met een stukje theorie over het blokarten / strandzeilen, waarin wordt uitgelegd hoe je snelheid moet maken, af kan remmen en keren. Na een korte inleiding rijden de eerste Blokarts al direct heen en weer. Je deelt de Blokart met 1 ander persoon, zodat je elkaar kunt helpen en omstebeurt even bij kan komen. Blokarten is makkelijk te leren: je rijdt binnen tien minuten als een ervaren strandzeiler over ons strand. De Clinic Blokarten duurt 2 uur en kost € 35,-. Bekijk hier de tijden waarop de Clinics worden aangeboden.

Blokart huren

Al ervaring met blokarten? Dan is het ook mogelijk om een blokart te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Reviews

Benieuwd hoe het blokarten bij Natural High door onze deelnemers wordt beoordeeld? Bekijk hier de reviews van mensen die je voorgingen (en filter op blokarten).

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor meer informatie over blokarten /strandzeilen op ons strand in op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

 

lunch

lunch

borrelen op het terras

borrelen op het terras

suppen

suppen

buffetten

buffetten

 

Leuke combinatie tips