update met betrekking tot
corona

Welke maatregelen neemt Natural High?

Hoe, wat & waar?

De stand van zaken per afdeling:

Beachclub
Ons snackluik is open als Take Away loket met tosti’s, frietjes, flammkuchen, burgers en verschillende drankjes.

Op het strand staan bankjes waar je in alle ruimte lekker kunt zitten en genieten.

Vanaf 28 april kan er weer gereserveerd worden voor het terras van 12.00 tot 18.00 uur. Men kan reserveren voor maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens of met een grotere groep uit 1 huishouden. Kinderen tot 12 jaar tellen niet mee.

U kunt reserveren via de website of zonder reservering langskomen op de Brouwersdam, onze host zal u dan ontvangen en kijkt of er nog een tafel voor u beschikbaar is.

Surfshops
De fysieke winkel op de Brouwersdam & Ouddorp Duin mogen tot 28 april weer bezocht worden op afspraak! Vanaf 28 april mogen jullie weer zonder afspraak komen winkelen. We hebben onze shops deze winter een kleine make-over gegeven.

De webshop is uiteraard ook gewoon open!

Surfcamps
Wij kijken vol enthousiasme uit naar het komende seizoen. Helaas hebben wij ook dit jaar nog te maken met die onzekere factor genaamd corona. Door die onzekerheid moeten ook wij een ‘noodplan’ hebben. Wat helaas inhoudt dat wij niet kosteloos uw geld kunnen retourneren mochten wij of u vanwege corona moeten annuleren.  Bij annulering vanwege corona rekenen wij 10% van het totaalbedrag om het voortbestaan van de kampen te kunnen garanderen.

Kiteschool en Activiteiten

Kiteschool
Alle lesssen zijn op moment weer te boeken, wel gelden de volgende maatregelen:

De kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden.
Een mondkapje dragen is verplicht in de Flightzone.

Strandactiviteiten/Clinics
We starten iedere dag dat het voldoende waait met onze blokart- kitebuggy- en powerkitelessen. We informeren iedereen die boekt, 1 dag van te voren met de laatste wind- en weersvoorspellingen.

Een blokartles is al te boeken vanaf 1 persoon en duurt 1,5 uur, waarvan een half uur begeleid en een uur zelfstandig.
Kosten: € 37,50.

Een powerkite- en/of kitebuggyles is te boeken vanaf 2 personen en duurt 2 uur, deze lessen zijn volledig begeleid.
Kosten powerkiten € 25,00.
Kosten kitebuggyen € 37,50.

Verder gelden de volgende maatregelen:1 persoon van de groep gaat naar binnen om zich aan te melden, de rest blijft op het strand

Powerkiten en kitebuggyen moet in koppels geboekt worden. je hebt echt hulp nodig en vanwege corona koppelen we geen onbekenden aan elkaar

Er worden groepen van maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens gemaakt die gezamenlijk in 1 parcours rijden. Of groepen van maximaal 6 personen uit 1 huishouden die in 1 parcours rijden.

Groepsuitjes voor groepen groter dan 20 personen zijn niet mogelijk.

KiteschoolActiviteitenSurfshopbeachclubSurfcamps