fbpx
Contact

Beach Workout

Beach Bootcamp training

In samenwerking met Focus Health and Fitness organiseren wij een Beach Bootcamp programma op de Brouwersdam!

Onze Beach Bootcamp is een stevige workout waarbij je het gehele lichaam traint. De methode is overgewaaid uit het Amerikaanse leger. Soldaten moesten in stevig tempo intensieve oefeningen doen voor het hele lichaam om in korte tijd zo sterk en fit mogelijk te worden. Nederlandse trainers hebben van deze militaire drilsessies een recreantenversie gemaakt. Je hoeft niet bang te zijn dat je bij bootcamp wordt uitgescholden of vernederd, maar reken er wel op dat je tot het maximale wordt gepusht. Daarbij is het bij bootcamp een enorme stimulans dat je in groepsverband traint, je buurvrouw heeft het net zo zwaar als jij. Door elkaar te motiveren en samen te werken weet je het uiterste uit jezelf te halen!

Beach Bootcamp als groepsactivteit (vanaf 10 personen)

Voor een Beach Bootcamp programma moet de groep minimaal uit 10 personen bestaan. Bepaalde oefeningen in gedachten? Geen enkel probleem, wij stemmen het programma af op jullie wensen en behoeften.
Wees voorbereid want tijdens de bootcamp zal je veel energie verbranden. Combineer het programma dan ook met een gezonde lunch of sluit af met een lekkere barbecue op ons terras.

Beach Bootcamp als individu

Naast een groepsarrangement bieden wij ook een inlooples aan voor individuen. Vanaf 30 mei is er elke zaterdag om 10:15 een Beach Bootcamp. Het enige wat je nodig hebt bij de Beach Bootcamp zijn een paar goede sportschoenen en sportkleding die vies mogen worden. Check meer informatie over de Clinic Beach Bootcamp.

Voor meer informatie over onze Bootcamp op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

Leuke combinatie tips