fbpx
Contact

Beachchallenge

Beachchallenge voor groepen

Natural High biedt een aantal verschillende beachchallenges aan voor groepen vanaf 10 personen. Wij kunnen mensen tot aan hun grenzen laten gaan en een fysiek uitdagende challenge aanbieden, maar ook een creatieve, minder inspannende challenge behoort tot de mogelijkheden. Al onze challenges hebben 1 gemene deler: de teams strijden onderling in een verrassende combinatie van beachgames.

Beachchallenge programma op maat

Bij onze beachchallenge verzorgen wij alles tot in de puntjes. Er is een spelleider, de punten worden bijgehouden en begeleiders zien toe op de spelregels. Met verschillende beachgames kunnen wij het karakter van de challenge aanpassen. Graag adviseren wij je over passende spelen op basis van de groepssamenstelling.

Om een beeld te schetsen, tref je onderstaand een klein overzicht van de beachgames die wij in kunnen zetten tijdens een beachchallenge.

– Ultimate Frisbee
– Kwalleballen
– Beach Volleybal
– Flingo
– Trefbal
– Blind Challenge
– Nasa Race
– Buggy Estafette

Voor een compleet overzicht van alle beachgames kunt je onderstaand Beach Book raadplegen:

Beachchallenge combineren 


De Beachchallenge is prima te combineren in een dagprogramma met andere groepsactiviteiten. ‘s Ochtends de spieren losgooien met yoga op het strand of powerkiten en ’s middags een spannende Beachchallenge. Om de dag compleet te maken kan je een keuze maken uit één van onze vele horeca arrangementen zoals een gezonde lunch of een overheerlijke barbecue in onze Beachclub.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een programmavoorstel op maat:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

ontvangst

ontvangst

teambuilding

teambuilding

clinic beachyoga

clinic beachyoga

vergaderen

vergaderen

Leuke combinatie tips