fbpx
Contact

Kitesurfen voor beginners

[tab:Inhoud]

KITESURFEN VOOR BEGINNERS: DURF JIJ DE UITDAGING AAN? 

Kitesurfen is populair. Het vrijheidsgevoel van deze sport is dan ook ongeëvenaard. De adrenalinekick die je krijgt van kitesurfen doet je verlangen naar meer. Zonder twijfel is het een van de leukste sporten die er bestaan. Maar kitesurfen wordt ook tot de extreme sporten gerekend en is niet ongevaarlijk. Alvorens te beginnen met kitesurfen, is het verstandig minstens één les te nemen van een aantal uur. Daarna ben je op de hoogte van alle regels, kun je omgaan met je kite en weet je zeker of kitesurfen iets voor jou is. Vervolgens kun je dan jouw kite-uitrusting aanschaffen.

LES NEMEN

Het is voor beginnende kitesurfers belangrijk om bij een erkende kitesurfschool les te nemen. Daar ontvang je informatie over kitesurfen en krijg je een gedegen opleiding, waardoor de risico’s van kitesurfen aanzienlijk worden verkleind. Bovendien heb je zo een solide basis, waardoor je daarna sneller beter wordt in jouw sport.

MATERIAAL AANSCHAFFEN

Voor de veiligheid is ook van belang dat je gebruik maakt van goed materiaal. Kopen is na een paar keer surfen al goedkoper dan huren. Neem maar eens een kijkje in onze webshop. Daar vind je hoogstaand materiaal, dat helemaal bij de tijd is. Zo perk je de risico’s van kitesurfen nog verder in.

NATURAL HIGH: SINDS 1998

Kies je voor Natural High, dan weet je dat je goed zit. Want wij zijn al sinds 1998 een erkende kitesurfschool . Sindsdien hebben we duizenden cursisten klaargestoomd om per kite de strijd met water en wind aan te gaan als bekwame en zelfstandige kitesurfers. Bekijk ons curusaanbod voor beginnende kitesurfers op Basiscursus en 2 Daagse cursus.

SURFSPOT

Natural High is gesitueerd op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, in Ouddorp op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Door het uitgestrekte en brede strand is het een ideale plek om de kite te leren beheersen. Het ondiepe water van onze surfspot is ideaal om het kitesurfen onder de knie te krijgen. Met de meeste zonuren van Nederland en de altijd aanwezige wind is de Brouwersdam geknipt om te (leren) kitesurfen.

VEILIGHEID

Bij Natural High staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij de VDWS, de grootste watersport verbond van de wereld. Onze instructeurs zijn ook volgens deze waarden opgeleid. Zo ben jij verzekerd van veiligheid en professionaliteit. Kitesurfen voor beginners bij Natural High is daarom binnen alle gestelde veiligheidsnormen. Het door jou behaalde certificaat geeft jouw niveau weer en wordt wereldwijd erkend. Hiermee kun je in binnen- en buitenland huren en kites testen. Lees meer over veiligheid.

HET BESTE MATERIAAL

Tijdens onze lessen gebruik je het beste materiaal van merken als Slingshot, Fone en Mystic. Een uitstekende uitrusting voor zowel de beginnende als de zeer ervaren kitsurfer!

INFO OF RESERVEREN

Wil je meer informatie over kitesurfen voor beginners, een kiteles reserveren of een offerte aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in, of neem contact op met Natural High via:

Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: kiteschool@natural-high.nl.

[tab:fotos]

[tab:videos]Video van onze Kiteschool:

[tab:END]

lunch

lunch

Vervolgcursus kitesurfen

Vervolgcursus kitesurfen

cadeaubon

cadeaubon

Bijkomen op het terras

Bijkomen op het terras

Leuke combinatie tips