Kiteschool reviews

  • Gemiddelde:9,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Liesbet
  • Uit:Hasselt|Datum:16-06-2018

Ervaring

Een super georganiseerde club. Zeer vriendelijke medewerkers die alles doen om je te helpen! Dank zij Sven, uiterst behulpzaam + humoristisch, heeft mij overtuigd een cursus kitesurf te boeken. Mijn instructor Rob heeft mij zeer goed begeleid, alle tips gegeven die nodig zijn om Zelfstandig te kunnen Kiten. Dank zij hem is dit vrij goed gelukt! Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en de gastvrijheid van deze club! Zelfs mijn echtgenoot heeft nu interesse om een cursus strandzeilen te volgen door het enthousiaste team!! We Will be back!!! Bedankt!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:shelley
  • Uit:rotterdam|Datum:09-05-2017

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Victor
  • Uit:Rotterdam |Datum:29-04-2017

Ervaring

Super toffe dag met top instructie. Privé-les was het meer dan waard.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Eline
  • Uit:|Datum:18-04-2017

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,1
  • Gemiddelde:
  • Naam:Paul
  • Uit:oud-alblas|Datum:16-04-2017

Ervaring

fijne medewerkers altijd goed advies

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,8
  • Gemiddelde:
  • Naam:Johan
  • Uit:Maarkedal |Datum:16-04-2017

Ervaring

Was een leuke ervaring ondertussen kan ik ik al zelfstandig kitesurfen. Perfecte service en advies in de shop.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Rob
  • Uit:|Datum:15-04-2017

Ervaring

Het was een leuke sfeer een toplocatie en veel bijgeleerd​ onlangs al veel kunnen oefenen ik ben er al helemaal mee weg !!!!!!!!!!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Ruben en Lieke
  • Uit:Eindhoven|Datum:01-11-2016

Ervaring

TOP!! Dank Koen voor de toples!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:veerle
  • Uit:|Datum:27-10-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Frans
  • Uit:Breda|Datum:20-10-2016

Ervaring

Top

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Carlo
  • Uit:Amersfoort|Datum:20-10-2016

Ervaring

Mooie spot, goed materiaal en leuk volk. Kan ook haast niet anders met watersporters 😉 De basis wordt goed gelegd en daarna is het toch gewoon oefenen.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Matthijs
  • Uit:Ouddorp|Datum:20-10-2016

Ervaring

Helemaal top! Zeker een aanrader

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Marcel
  • Uit:Puttershoek |Datum:20-10-2016

Ervaring

Goede lessen vond het jammer dat we de tweede sessie van de kite les niet afgemaakt hebben !!! Bepaald weekend gingen de vakantiegangers voor op klanten die dichtbij woonde ,doordat het weer later noet mee gezeten heeft is hierdoor onze kite cursus niet volledig afgemaakt Hierbij hopen wij dat we het volgende seizoen niet vergeten zullen worden

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Frans
  • Uit:Veghel|Datum:20-10-2016

Ervaring

Eigenlijk is alles op zijn plaats, het lesmateriaal is super en save. Ik denk niet dat je beter materiaal kunt krijgen om les te krijgen. de locatie is super. De instructie is goed, wel enigsinds afhankelijk van de instructeur. Maar dat is normaal. Ik kom er graag en ga verder met de cursus. Ik heb erg veel geleerd over het kitesurfen, precies wat ik wil.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,1
  • Gemiddelde:
  • Naam:Marcel
  • Uit:Houten|Datum:19-10-2016

Ervaring

Verslavend!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Dennis
  • Uit:De Meern|Datum:17-10-2016

Ervaring

Super leuk, interessant en erg gezellig. Jammer dat de wind niet altijd mee wilt werken.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,2
  • Gemiddelde:
  • Naam:Erica
  • Uit:Ouddorp|Datum:16-10-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Andrzej
  • Uit:|Datum:15-10-2016

Ervaring

was heel leuk, vooral een leuke instructeur gehad. Heb wel veel geleerd in een dag. Echt aan te bevelen.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Jan
  • Uit:Dodrecht|Datum:15-10-2016

Ervaring

3 uur privéles gehad van Philip. Super ervaring en heel veel lol! I’ll be back 😉

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,2
  • Gemiddelde:
  • Naam:Bjorn
  • Uit:|Datum:15-10-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde

Totaalplaatje

Je kunt bij Natural High voor heel wat terecht. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier nog een kort overzicht. Een klein zetje in de goede richting.

Waar wil je graag meer over weten?

Basecamp

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Met welke activiteiten zou je jouw verblijf willen aanvullen?
Met welke faciliteiten zou jij je verblijf compleet willen maken?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor groepsuitjes

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Welke activiteit(en) zie je graag terug in jouw groepsuitje?
Waar zou jij graag je groepsuitje compleet mee willen maken?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Demo

Basecamp

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities for groups (10+ persons)

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Interested in a group activity?
What activities are you interested in?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities for 1-9 persons

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
I’m interested in
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Surfschool

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
At which surfcamp do you want to participate?*
Which date do you prefer?*
What is your surfing level?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Beachclub

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
I’m interested in
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Aktivitäten für Gruppen ab 10 Personen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Interessiert an einer Gruppenaktivität?
Für welche Aktivitäten interessieren Sie sich?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Aktivitäten für 1-9 Personen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Für welche Aktivitäten interessieren Sie sich?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Für welches Surfcamp möchtest du dich einschreiben?*
Wann möchtest du an unserem Surfcamp teilnehmen?*
Was ist dein Surflevel?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfschule

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Beachclub

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Mijn interesse gaat uit naar
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor groepen vanaf 10 personen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Naar welke activiteiten gaat je interesse uit?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor 1-9 personen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welke activiteiten wil je je aanmelden?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfschool

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Beachclub

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Ich interessiere mich für
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.