Kiteschool reviews

  • Gemiddelde:9,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Liesbet
  • Uit:Hasselt|Datum:16-06-2018

Ervaring

Een super georganiseerde club. Zeer vriendelijke medewerkers die alles doen om je te helpen! Dank zij Sven, uiterst behulpzaam + humoristisch, heeft mij overtuigd een cursus kitesurf te boeken. Mijn instructor Rob heeft mij zeer goed begeleid, alle tips gegeven die nodig zijn om Zelfstandig te kunnen Kiten. Dank zij hem is dit vrij goed gelukt! Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en de gastvrijheid van deze club! Zelfs mijn echtgenoot heeft nu interesse om een cursus strandzeilen te volgen door het enthousiaste team!! We Will be back!!! Bedankt!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:shelley
  • Uit:rotterdam|Datum:09-05-2017

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Victor
  • Uit:Rotterdam |Datum:29-04-2017

Ervaring

Super toffe dag met top instructie. Privé-les was het meer dan waard.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Eline
  • Uit:|Datum:18-04-2017

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,1
  • Gemiddelde:
  • Naam:Paul
  • Uit:oud-alblas|Datum:16-04-2017

Ervaring

fijne medewerkers altijd goed advies

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,8
  • Gemiddelde:
  • Naam:Johan
  • Uit:Maarkedal |Datum:16-04-2017

Ervaring

Was een leuke ervaring ondertussen kan ik ik al zelfstandig kitesurfen. Perfecte service en advies in de shop.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Rob
  • Uit:|Datum:15-04-2017

Ervaring

Het was een leuke sfeer een toplocatie en veel bijgeleerd​ onlangs al veel kunnen oefenen ik ben er al helemaal mee weg !!!!!!!!!!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Ruben en Lieke
  • Uit:Eindhoven|Datum:01-11-2016

Ervaring

TOP!! Dank Koen voor de toples!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:veerle
  • Uit:|Datum:27-10-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Frans
  • Uit:Breda|Datum:20-10-2016

Ervaring

Top

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Carlo
  • Uit:Amersfoort|Datum:20-10-2016

Ervaring

Mooie spot, goed materiaal en leuk volk. Kan ook haast niet anders met watersporters 😉 De basis wordt goed gelegd en daarna is het toch gewoon oefenen.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Matthijs
  • Uit:Ouddorp|Datum:20-10-2016

Ervaring

Helemaal top! Zeker een aanrader

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Marcel
  • Uit:Puttershoek |Datum:20-10-2016

Ervaring

Goede lessen vond het jammer dat we de tweede sessie van de kite les niet afgemaakt hebben !!! Bepaald weekend gingen de vakantiegangers voor op klanten die dichtbij woonde ,doordat het weer later noet mee gezeten heeft is hierdoor onze kite cursus niet volledig afgemaakt Hierbij hopen wij dat we het volgende seizoen niet vergeten zullen worden

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Frans
  • Uit:Veghel|Datum:20-10-2016

Ervaring

Eigenlijk is alles op zijn plaats, het lesmateriaal is super en save. Ik denk niet dat je beter materiaal kunt krijgen om les te krijgen. de locatie is super. De instructie is goed, wel enigsinds afhankelijk van de instructeur. Maar dat is normaal. Ik kom er graag en ga verder met de cursus. Ik heb erg veel geleerd over het kitesurfen, precies wat ik wil.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,1
  • Gemiddelde:
  • Naam:Marcel
  • Uit:Houten|Datum:19-10-2016

Ervaring

Verslavend!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Dennis
  • Uit:De Meern|Datum:17-10-2016

Ervaring

Super leuk, interessant en erg gezellig. Jammer dat de wind niet altijd mee wilt werken.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,2
  • Gemiddelde:
  • Naam:Erica
  • Uit:Ouddorp|Datum:16-10-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Andrzej
  • Uit:|Datum:15-10-2016

Ervaring

was heel leuk, vooral een leuke instructeur gehad. Heb wel veel geleerd in een dag. Echt aan te bevelen.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Jan
  • Uit:Dodrecht|Datum:15-10-2016

Ervaring

3 uur privéles gehad van Philip. Super ervaring en heel veel lol! I’ll be back 😉

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,2
  • Gemiddelde:
  • Naam:Bjorn
  • Uit:|Datum:15-10-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Totaal oordeel
  • Locatie
  • Deskundigheid instructeurs
  • Lesprogramma
  • Materiaal
  • Veiligheid
  • Fungehalte
  • Sfeer en beleving
  • Parkeergelegenheid
  • Gemiddelde

Totaalplaatje

Je kunt bij Natural High voor heel wat terecht. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier nog een kort overzicht. Een klein zetje in de goede richting.

Waar wil je graag meer over weten?

Surfschool

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 927 of [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Shopbezoek Ouddorp Duin

Vanaf zaterdag 27 maart 2021 is het weer mogelijk real time te shoppen op Ouddorp Duin! Plan hier minimaal 4 uur van te voren uw shopbezoek in. Het bezoek duurt maximaal een half uur en u kunt met maximaal 4 personen komen per bezoek.

Shopbezoek

Vanaf dinsdag 9 maart 2021 is het weer mogelijk real time te shoppen op de Brouwersdam! Plan hier minimaal 4 uur van te voren uw shopbezoek in. Het bezoek duurt maximaal een half uur en u kunt met maximaal 4 personen komen per bezoek.

Wilt u op de dag zelf komen, bel even voor de mogelijkheden: Natural High Surfshop – 0187-723924

Wingsurfschool

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of [email protected]

Dieetwensen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Is jouw kind 13 jaar? Maak dan de keuze welke leeftijdscategorie het beste bij zijn of haar ontwikkeling past.

Wij kijken vol enthousiasme uit naar het komende seizoen. Helaas hebben wij ook dit jaar nog te maken met die onzekere factor genaamd corona. Door die onzekerheid moeten ook wij een ‘noodplan’ hebben. Wat helaas inhoudt dat wij niet kosteloos uw geld kunnen retourneren mochten wij of u vanwege corona moeten annuleren. Bij annulering vanwege corona rekenen wij 10% van het totaalbedrag om de reeds gemaakte kosten te compenseren en het voortbestaan van de kampen te kunnen garanderen. We hopen op uw begrip voor deze keuze.

Wij streven er naar om aanvragen binnen 2 werkdagen te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 06-29079122 of [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Golfsurfen materiaal huur
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

Beachclub tafel reserveren
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 925. Er is vast iets regelen.

Vanaf 28 april is het mogelijk hier een tafel te reserveren.

Golfsurf Privéles boeken
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

Let op: i.v.m. de drukte is gedurende de zomervakantie (t/m zondag 30 augustus) privéles niet online te reserveren maar uitsluitend per mail of telefoon.

De beste omstandigheden voor golfsurfen zijn met laag tij maar dat tijdstip verschilt per dag. Privéles boeken in dit systeem is ieder uur mogelijk maar één dag van te voren checken we het meest gunstige tijdstip, daarom vragen wij je om de lesdag van 9.00 tot 18.00 uur vrij te houden.

Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

Gratis Activiteitendag
'Get Natural High'
- 1 maart -

We zoeken gedreven activiteiteninstructeurs! (18-35 jaar) Heb jij interesse in onze ideale zomerjob op het strand? Laat je dan nu overtuigen op onze gratis activiteitendag. Zondag 1 maart strijd en speel je in 4 uitdagende rondes met de elementen. Samen met vrienden en op eigen kracht ga jij de uitdagingen aan! Zodra het waait wordt er geblokart en gekitebuggyd, daarnaast testen wij wat je op sportief vlak in huis hebt. Hierbij komen pijl en boog, gewichten, diverse balspellen en meer activities aan bod.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Is jouw kind 13 jaar? Maak dan de keuze welke leeftijdscategorie het beste bij zijn of haar ontwikkeling past.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Dit formulier is bestemd voor deelnemers van 13-16 jaar.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Dit formulier is bestemd voor deelnemers van 10-13 jaar.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Beach Workout Clinic Boeken

Zeezwem Clinic Boeken

Zeezwem traject Boeken

Beach Yoga Clinic Boeken

Suppen Clinic Boeken

Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926 of [email protected]

Powerkite Clinic Boeken

Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926 of [email protected]

Kitebuggy Clinic Boeken

Momenteel is reserveren online niet mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926, [email protected] of via de button clinic boeken

Blokart Clinic Boeken

Momenteel is reserveren online niet mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 926, [email protected] of gebruik de button clinic boeken

Surfcamps Boeking

Basecamp

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Met welke activiteiten zou je jouw verblijf willen aanvullen?
Met welke faciliteiten zou jij je verblijf compleet willen maken?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor groepsuitjes

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Welke activiteit(en) zie je graag terug in jouw groepsuitje?
Waar zou jij graag je groepsuitje compleet mee willen maken?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Golfsurf Basiscursus boeken
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 927. Er is vast iets regelen.

Momenteel is reserveren niet online mogelijk. Neem graag contact op via +31(0)187-723 927 of [email protected]

Let op: de beste omstandigheden voor golfsurfen zijn met laag tij maar dat tijdstip verschilt per dag. De cursussen staan standaard op 10.30 of 14.00 uur. Een dag van te voren bekijken we het meest gunstige tijdstip voor de les, daarom vragen wij je om de lesdag van 9.00 tot 18.00 uur vrij te houden.

Reserveren minder dan 24 uur van te voren graag alleen telefonisch!

Activities for groups (10+ persons)

We strive to process requests within 48 hours. If you haven't heard anything after that time, please contact us on 0187-723 923 or [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Interested in a group activity?
What activities are you interested in?
Privacy disclaimer*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities for 1-9 persons

We strive to process requests within 48 hours. If you haven't heard anything after that time, please contact us on 0187-723 926 or [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
I'm interested in
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Surfschool

We strive to process requests within 48 hours. If you haven't heard anything after that time, please contact us on 0187-723 927 or [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
At which surfcamp do you want to participate?*
Which date do you prefer?*
What is your surfing level?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Beachclub

We strive to process requests within 48 hours. If you haven't heard anything after that time, please contact us on 0187-723 925 or [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
I'm interested in
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Aktivitäten für Gruppen ab 10 Personen

Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 48 Stunden zu bearbeiten. Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 923 oder [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Für welche Aktivitäten interessieren Sie sich?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Aktivitäten für 1-9 Personen

Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 24 Stunden zu bearbeiten. (HINWEIS: Unsere E-Mails landen häufig in der SPAM-Box!) Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 926 oder [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Für welche Aktivitäten interessieren Sie sich?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Für welches Surfcamp möchtest du dich einschreiben?*
Wann möchtest du an unserem Surfcamp teilnehmen?*
Was ist dein Surflevel?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfschule

Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 48 Stunden zu bearbeiten. Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 927 oder [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 48 Stunden zu bearbeiten. Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 926 oder [email protected]

Beachclub

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 925 of [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Mijn interesse gaat uit naar
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor groepen vanaf 10 personen

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 923 of [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Wat voor uitje zijn jullie aan het plannen?
Naar welke activiteiten gaat je interesse uit?
Willen jullie de activiteiten combineren met een horeca reservering?
Privacy Disclaimer*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor 1-9 personen

Wij streven er naar om aanvragen binnen 24 uur te behandelen. (LET OP: onze mails komen vaak in de SPAM box terecht!) Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welke activiteiten wil je je aanmelden?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfschool

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 927 of [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of [email protected]

Beachclub

Wir bemühen uns, Anfragen innerhalb von 48 Stunden zu bearbeiten. Wenn Sie nach dieser Zeit nichts mehr gehört haben, kontaktieren Sie uns bitte unter 0187-723 925 oder [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Ich interessiere mich für
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.