fbpx
Contact

Kitesurflessen

Kitesurflessen

https://www.youtube.com/watch?v=xT90tELi7N0
Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

Leren kitesurfen doe je bij Kiteschool Natural High op de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Tijdens onze kitesurflessen hechten we grote waarde aan de atmosfeer. We realiseren ons dat de kennismaking met het kitesurfen een uniek moment voor jullie is. Het draait tijdens de kiteles om de fun en we doen dat op een veilige manier.

Kitesurfles van Professionele instructeurs 

Alle instructeurs van Natural High zijn doorgewinterde kitesurfers die zijn opgeleid tot gediplomeerde instructeur. Door de ervaring die zij genieten, zijn ze in staat om mogelijke knelpunten bij cursisten te herkennen en uit de weg te helpen.

Kitelessen in groepsverband

De kitesurf lessen vinden in groepsverband plaats. De groepjes bestaan uit twee of drie cursisten. In tegenstelling tot andere scholen kiezen wij ervoor de groepjes klein te houden zodat de lessen vlot verlopen. Wanneer het niveau voldoende is kunnen we ervoor kiezen de hoeveelheid materiaal aan te passen. Let wel: Veiligheid staat bovenaan!

VDWS

Kitesurflessen moeten altijd onder deskundige begeleiding plaatsvinden. De VDWS erkent kitesurfscholen die aangetoond hebben deskundige begeleiding te kunnen leveren. Daarnaast wordt de keuze van locatie(s), materiaal en benodigde begeleidingsboten bekeken. Voldoet een kitesurfschool aan alle door de VDWS gestelde eisen dan verkrijgen ze de erkenning van de VDWS. Natural High is een door de VDWS erkende kitesurfschool en de lessen vinden dus altijd plaats op een doordachte, succesvolle en veilige wijze.

FACILITEITEN

Op het uitgestrekte terras van onze Beachclub kun je genieten van uitstekende horeca. In onze Surfshop bieden wij naast kite- en golfsurfgear een brede collectie Lifestyle aan. Wil je na je cursus een kitesurfset aanschaffen, dan kunnen wij uiteraard een scherpe deal voor je maken. Wij beschikken verder over lockers, kleedkamers en warme douches. Je wordt bij onze Kiteschool dus helemaal op je wenken bediend.

Meer informatie of direct boeken

Meer informatie over onze kitesurf lessen op de Brouwersdam in Zeeland / Zuid-Holland? Of misschien wel direct boeken? Vul het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

 

 

leuke combinatie tips

lunchen

lunchen

Shoppen

Shoppen

een drankje op het terras

een drankje op het terras

bbq

bbq

 

Leuke combinatie tips