fbpx
Contact

Leren kitesurfen

Leren kitesurfen bij Natural High

https://www.youtube.com/watch?v=xT90tELi7N0
Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

Ongekend, vol adrenaline, opgewonden en snakkend naar meer.. Natural High is hoe we ons voelen na een kiteboardsessie. De kracht die de kite kan ontwikkelen, de vrijheid die je ervaart met je board onder je voeten, het speelse gemak waarmee je kunt leren kitesurfen en de ongekende hoogte die je kan bereiken maken deze sport tot… De Sport van de 21ste eeuw! Leren kitesurfen doe je bij Kitesurfschool Natural High in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Leren Kiten

De afgelopen jaren is gebleken dat iedereen het kitesurfen kan leren. Voor deze sport zijn geen speciale gaven of kennis vereist. Opgedane ervaring uit het snowboarden, windsurfen, wakeboarden, zeilen of vliegeren zijn een voordeel en deze worden getransformeerd tijdens het leerproces. Onze instructeurs zijn gewend om met verschillende leerstijlen om te gaan. De lessen worden gekoppeld aan ieders niveau en leersnelheid.

Kitesurfen leren op niveau

Afhankelijk van uw wensen en het niveau waarop je verkeert kun je een keuze maken uit één van onze kitesurfcursussen. Zo kan je kiezen uit een basiscursus of een vervolgcursus, maar ook voor een privécursus of voor degene die al wat verder is zelfs coaching. Leren kitesurfen bij Natural High is dus altijd op (verantwoord) niveau. Wij zijn aangesloten bij de VDWS, wat betekent dat al onze instructeurs officieel zijn opgeleid en dat wij volgens strikte veiligheidsnormen te werk gaan. Na het succesvol beëindigen van je cursus, krijg je van een ons officieel certificaat dat aantoont dat je bij een erkende school les hebt gehad.

 

Faciliteiten

Kiteschool Natural High opereert vanuit een prachtige Beachclub, waar je kunt genieten van uitstekende horeca. In onze Surfshop bieden wij een grote collectie kitegear aan. Uiteraard hebben wij zeer aantrekkelijke regelingen bij de aanschaf van je materiaal na je cursus. Verder beschikken wij over kleedkamers, lockers en warme douches. Je bent bij onze Kiteschool dus van alle mogelijke gemakken voorzien!

Meer informatie of direct boeken

Wil je meer informatie over leren kitesurfen bij Kiteschool Natural High op de Brouwersdam in Zeeland, of misschien wel direct je kitesurfles boeken? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

 

Bijkomen met een drankje

Bijkomen met een drankje

blokarten

blokarten

Shoppen

Shoppen

 

 

Leuke combinatie tips