fbpx
Contact

Strandactiviteiten

[tab:Inhoud]

STRANDACTIVITEITEN

Leuke strandactiviteiten vind je bij Natural High. Of je nu een (semi-)professionele kitesurfer bent, of gewoon een gezellig dagje uit wilt op het strand, het kan bij ons allemaal. Groepen (vanaf 10 personen) kunnen bij ons terecht voor diverse spannende activiteiten zoals blokarten, powerkiten, raften en kajakken. En wat dacht je van een uitdagende beachchallenge waarbij je een spannende strijd met elkaar aangaat? Of kom juist helemaal tot rust tijdens een inspirerende sessie strandyoga. Weer eens wat anders! Door de grote diversiteit aan strandactiviteiten, beleeft jong en oud bij ons een onvergetelijk dagje uit met sport en spel.

Kleinere groepen en individuen volgen bij ons allerlei workshops, zoals het spectaculaire kitebuggyen. Voor je het weet rijdt je als een ervaren kitebuggyer over het strand!

BEACHCLUB

Na het sporten is het prima ontspannen in onze trendy Beachclub Natural High. Door zijn eigenzinnige ontwerp is het een prachtige eyecatcher op het strand. Op het stijlvolle strandpaviljoen kun je heerlijk relaxen na jouw sportieve strandactiviteiten. In het restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje en op het ruime terras is het genieten van het prachtige uitzicht over de zee. Zeker bij een romantische zonsondergang… Van gezellig  groepsarrangement, romantisch à la carte dineren, tot snel een drankje tussendoor, het kan allemaal in onze beachclub aan het Noordzeestrand.

LOCATIE BROUWERSDAM

Natural High is gelegen op het Noordzeestrand, aan de Brouwersdam, in Ouddorp op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Doordat dit strand door de gemeente is aangewezen als activiteitenstrand, kun je er naar hartenlust allerlei buitenactiviteiten beoefenen, zoals vliegeren, surfen, zeilen en kajakken. Vanwege de hardheid en breedte is het strand bovendien erg geschikt voor leuke activiteiten als blokarten en kitebuggyen. En last but not least: de Brouwersdam is een van de beste locaties om te kitesurfen in heel Europa.

FACILITEITEN

Bij Natural High zijn ook de faciliteiten rondom jouw strandactiviteiten goed verzorgd. Voor het omkleden zijn er handige kleedruimtes, terwijl je na sport en spel heerlijk schoon wordt onder onze warme douches. Je spullen berg je veilig op in onze solide lockers.

GOEDE BEREIKBAARHEID, GRATIS PARKEREN

Heb je al zin gekregen om in de auto te stappen en naar ons strand af te reizen? Dan is het goed te weten dat de Brouwersdam vooral vanuit Rotterdam, Noord-Brabant en Zeeland erg goed bereikbaar is, vanwege de ligging aan de N57. Parkeren kan op ons ruime parkeerterrein direct achter de beachclub. Helemaal gratis.

INFO OF RESERVEREN

Wil je meer weten over de strandactiviteiten van Natural High of gewoon meteen boeken, neem dan contact met ons op via:

Telefoonnummer: 06 – 29 07 91 22
E-mail: clinics@natural-high.nl

[tab:fotos]


[tab:videos]
Video van onze groepsactiviteiten:
https://www.youtube.com/watch?v=tHVugyBGhLg

[tab:END]

Leuke combinatie tips