fbpx
Contact

Strandspelen voor groepen

[tab:inhoud]

STRANDSPELEN VOOR GROEPEN

Ben je voor jouw bedrijfsuitje, familie-uitstapje, vrijgezellendag of andere uitje op zoek naar leuke activiteiten? Denk dan eens aan Natural High. Groepen vanaf  10 personen kunnen bij ons allerlei uitdagende buitenactiviteiten boeken. Wat dacht je van spectaculaire bezigheden als blokarten, raften of kajakken? Goed voor de teamspirit, maar vooral erg gezellig. Of ga op zoek naar je ‘inner self’ tijdens een rustgevende sessie strandyoga. Maar of je nu voor sport en spel kiest of een van de andere leuke activiteiten bij Natural High, je kunt erop rekenen dat je er naderhand met veel plezier op terug zult kijken.

Groepen kleiner dan 10 personen kunnen bij Natural High diverse workshops boeken. De clinic suppen bijvoorbeeld: dankzij de combinatie van peddelen en op de surfplank het evenwicht bewaren, vormt elke clinic een complete workout.

BEACHCLUB

Natural High heeft nog meer te bieden dan sport en strandspelen voor groepen. Kom na alle leuke activiteiten op het strand helemaal tot rust in onze trendy vormgegeven Beachclub aan zee. Geniet op het ruime terras van onze Beachclub van het strand, of dineer met je gezelschap in het sfeervolle restaurant. Onze buitenactiviteiten zijn met bijvoorbeeld een lunch, borrel of drankje met authentieke Zeeuwse bolus tot een compleet groepsarrangement te combineren.

LOCATIE BROUWERSDAM

Natural High is gesitueerd op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, in Ouddorp op de Brouwersdam. Deze dam staat bekend als een van de beste kitesurflocaties in Europa. Bovendien is ons Noordzeestrand  aangewezen als activiteitenstrand. Dit betekent dat er sport en spel plaats mag vinden, zoals kajakken, zeilen, surfen of bijvoorbeeld vliegeren. De stevige ondergrond van het strand leent zich uitstekend voor spectaculaire buitenactiviteiten als blokarten en kitebuggyen.

FACILITEITEN

Na alle actie tijdens de strandspelen voor groepen kun je uitrusten in onze trendy Beachclub, die beschikt over restaurant, bar en een terras met fenomenaal uitzicht over de Noordzee. Bij Natural High kun verder gebruik maken van kluisjes, comfortabele kleedruimtes en douches met warm water.

GOEDE BEREIKBAARHEID, GRATIS PARKEREN

Ben je enthousiast geworden over onze leuke activiteiten? Er is nog meer, want Natural High is prima bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Door de ligging aan de N57 is ons strand op de Brouwersdam snel te bereiken, vooral vanuit Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Direct achter de Beachclub kun je gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats.

INFO OF RESERVEREN

Ben je nieuwsgierig geworden naar de strandspelen voor groepen van Natural High? Neem dan contact met ons op voor info, een offerte of een boeking. Dat kan via ons aanvraagformulier in of neem contact op:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

Graag tot ziens bij Natural High, gelegen op de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

[tab:fotos]

[tab:videos]

Video van onze groepsactiviteiten:

https://www.youtube.com/watch?v=tHVugyBGhLg

[tab:END]

borrelen

borrelen

Blokarten

Blokarten

bbq

bbq

vergaderen

vergaderen

Leuke combinatie tips