Het uitgestrekte strand van Natural High nodigt uit tot sport en spel. Met onze uitdagende strandspelen beleef je een leuke dag op het strand, of je nu een fanatieke sporter bent of een eenmalige enthousiasteling. Groepen vanaf 10 personen kunnen bij Natural High leuke activiteiten boeken zoals kajakken, raften, powerkiten en blokarten. Of ga de competitie met elkaar aan tijdens een van onze creatieve of (in)spannende beachchallenges. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze strandspelen te combineren met andere leuke groepsactiviteiten tot een compleet dagprogramma. Neem maar eens een kijkje op: Events

Groepen kleiner dan 10 personen kunnen bij Natural High terecht voor het volgen van workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spectaculaire clinic blokarten? Blokarten is relatief eenvoudig te leren, waardoor je al snel je eerste ritjes maakt op het strand. Een ervaring om nooit te vergeten!

BEACHCLUB

Beachclub Natural High is vanwege zijn bijzondere architectuur een prachtige blikvanger op het Noordzeestrand: Beachclub. Na jouw buitenactiviteiten kun je er heerlijk ontspannen op het strandpaviljoen, terwijl je in het gezellige restaurant terecht kunt voor smaakvolle gerechten en dorstlessende verfrissingen. Of je nu kiest voor een drankje om even af te koelen, een gezellig diner voor twee, of een compleet groepsarrangement, het kan allemaal. Op het terras van onze beachclub heb je een adembenemend uitzicht over de Noordzee.

LOCATIE BROUWERSDAM

Je vindt Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp, gelegen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Ons Noordzeestrand is aangewezen als activiteitenstrand. Je mag er dus allerlei sportieve activiteiten ontplooien, zoals kajakken, surfen en zeilen of strandspelen zoals vliegeren en beachgolf. De stevige ondergrond en breedte van het strand maken het geschikt voor (in)spannende buitenactiviteiten zoals kitebuggyen en blokarten. Houd je ervan om op het water te zijn? Dan is het goed om te weten dat de Brouwersdam een van de beste Europese kitesurflocaties is.

FACILITEITEN

Niet alleen de strandspelen zelf, ook de voorzieningen daaromheen zijn bij ons prima verzorgd. Natural High beschikt over stevige lockers, ruime kleedruimtes en warme douches. Wil je na sport en spel even relaxen? Dat kan in onze sfeervolle Beachclub met restaurant, bar en terras.

GOEDE BEREIKBAARHEID, GRATIS PARKEREN

Profiteer van de voordelen van Natural High, zoals een goede bereikbaarheid en gratis parkeren. Met name vanuit Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland is ons strand op de Brouwersdam snel bereikbaar, vanwege de ideale ligging aan de N57. Aangekomen bij onze Beachclub kun je gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein.

INFO OF RESERVEREN

Is je belangstelling gewekt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie of een offerte aan, of boek meteen de buitenactiviteiten van jouw keuze. Vul daarvoor ons contactformulier in, of neem contact op via:

Telefoonnummer: 06 – 29 07 91 22
E-mail: clinics@natural-high.nl.

Je bent van harte welkom bij Natural High, gelegen op de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland!