fbpx
Contact

Strandtent

NATURAL HIGH: GEEN DOORSNEE STRANDTENT

Strandtent Natural High is gevestigd op de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Het woord ‘strandtent’ doet eigenlijk geen recht aan alles wat Beachclub Natural High te bieden heeft. Het eigenzinnig ontworpen strandpaviljoen is een echte blikvanger, waar het goed toeven is. Daar zorgen het eigentijds ingerichte restaurant, de knusse loungehoekjes en het overweldigende uitzicht op het Noordzeestrand wel voor. Of je nu even snel wat wilt drinken, ontspannen à la carte wilt tafelen, of tijdens een bedrijfsuitje wilt genieten van lekker eten, de vriendelijke bediening en het levendige strand, het kan allemaal.

STRANDTENT NATURAL HIGH: ALTIJD WAT TE DOEN

Ons strandpaviljoen op de Brouwersdam is de uitvalsbasis voor diverse activiteiten op en aan het strand. Kitesurfen, powerkiten, kitebuggyen en blokarten, het is allemaal mogelijk. Deze en andere activiteiten zijn eenvoudig te combineren tot complete arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke groepsuitjes zoals een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Kom je alleen of met een klein groepje naar strandtent Natural High, dan kies je uit een van onze clinics. Of volg een kitesurfcursus bij onze kitesurfschool! Voor een nieuwe uitrusting voor kite- of golfsurfen en mooie beachwear kun je in onze surfshop terecht.

STRANDTENT NATURAL HIGH RESERVEREN

Strandpaviljoen Natural High is bijzonder veelzijdig. Zo is het is de ideale locatie voor een te gek feest of een onvergetelijke bruiloft. Maar ook voor een geslaagde vergadering of een gezellige receptie kun je er terecht. Doordat onze strandtent aan zee gelegen is, leent de locatie zich prima voor een strandwandeling in de pauze. Informeer eens naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

BEREIKBAARHEID

Doordat strandtent Natural High is gesitueerd aan de N57 zijn we snel bereikbaar, vooral vanuit Rotterdam, Noord-Brabant en Zeeland. Parkeren kan gratis en gemakkelijk, direct achter ons strandpaviljoen. Meer over onze locatie en de route ernaar toe vind je hier.

INFO, OFFERTE OF BOEKEN

Wil je meer informatie, een offerte opvragen of een groepsarrangement boeken? Vul dan het aanvraagformulier in, of neem contact op via:

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 25
E-mail: beachclub@natural-high.nl

Wees welkom in onze luxe strandtent, prachtig gelegen op de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Graag tot ziens!

 

 

 

BLOWKARTENNatural-High0788-e1359726428439-1020x596

Clinic Blokarten

Kitesurfles

shoppen

Shoppen

Verhuur

Verhuur

Leuke combinatie tips