Surfshop reviews

  • Gemiddelde:9,1
  • Gemiddelde:
  • Naam:Peter
  • Uit:België |Datum:05-08-2018

Ervaring

Had een trapeze gekocht , leekngiedbte passen in de winkel, de week erna het water op en bleek deze iets te groot. Geen enkel probleem on de shop, vriendelijk ontvangen, gekeken wat het probleem was en direct een andere trapeze gegeven zonder discussie . Bij een vorig bezoek had ik een inox schroefje nodig en heeft het personeel extra moeite gedaan om toch iets in de juiste maat te vinden . Een aanrader !

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Julian
  • Uit:Bürdenbach|Datum:01-04-2018

Ervaring

Super Beratung und hervorragenden Brnachrichtigungs-Service für die Schnupperkurse. Sehr zu empfehlen.

Beoordeling

  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Bert
  • Uit:|Datum:01-11-2017

Ervaring

Jelle geeft altijd perfect advies

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Repair service
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Jelle
  • Uit:Wuustwezel, belgie|Datum:27-10-2017

Ervaring

Altijd topservice!!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Stefan
  • Uit:Coevorden|Datum:19-10-2017

Ervaring

Prima ervaring mee gehad , kite besteld zelfde dag verstuurd , top dit !

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Repair service
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,9
  • Gemiddelde:
  • Naam:Dominik
  • Uit:Deutschland|Datum:19-09-2017

Ervaring

Perfect service and support in case of Amy problem. Theo are friendly and support when something is broken,even it was not purchased from them. Tank you very much.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Repair service
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Baris
  • Uit:Bonaire|Datum:01-09-2017

Ervaring

Ik ben meerdere malen heel vriendelijk en adequaat geholpen door Jelle. Daarvoor mijn dank! Ik beveel iedereen om hun kite spullen bij Natural High te kopen/bestellen.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Bart
  • Uit:Amsterdam|Datum:26-08-2017

Ervaring

Goed geholpen met deskundig advies wat betreft aanschaf vinnen surfboard

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Maria
  • Uit:Amstelveen|Datum:20-08-2017

Ervaring

Ik word altijd prettig behandeld met een super mega deal voor de kite’s. Als er wat is, kan altijd kontakten, altijd antwoord/oplossing. Kiteschool geeft goede tips. Leuke kite spot en lekker eten.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Sander
  • Uit:Amsterdam|Datum:21-06-2017

Ervaring

Ik heb online een aankoop gedaan. Zeer uitgebreid te woord gestaan via mail, waarbij fijn en deskundig advies gekregen. Snelle reactie en scherpe prijs! Ik kan niet wachten tot m’n nieuwe setje binnen is.

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,2
  • Gemiddelde:
  • Naam:Jos
  • Uit:Aruba|Datum:13-06-2017

Ervaring

Jelle en het team heeft mij meerdere malen geholpen bij verkoop, demo en aanpassen van kite materiaal. Ik ben er erg over te spreken. Er was een warranty probleem met een van mijn aankopen en sinds ik op Aruba woon hebben ze een vervangend product via een US head office kunnen organiseren. Snelle reacties, informatie en ondersteuning dus kort om goede service. Erg bedankt weer Jelle!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Repair service
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,7
  • Gemiddelde:
  • Naam:Wessel
  • Uit:|Datum:29-10-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,6
  • Gemiddelde:
  • Naam:Maurice
  • Uit:Rotterdam|Datum:10-09-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,2
  • Gemiddelde:
  • Naam:Angela
  • Uit:Amsterdam|Datum:10-09-2016

Ervaring

Heel sfeervol, goede plek breed strand en aardig personeel

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Repair service
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:calvin
  • Uit:hellevoetsluis|Datum:20-08-2016

Ervaring

Top locatie met zeer vriendelijk personeel en super leuke uitdagingen!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Stephen
  • Uit:Berchem|Datum:13-08-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:8,4
  • Gemiddelde:
  • Naam:Vince
  • Uit:|Datum:13-08-2016

Ervaring

Alle personeel is erg behulpzaam en ook betrokken en vrolijk

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Repair service
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,3
  • Gemiddelde:
  • Naam:Timo
  • Uit:Middelburg|Datum:13-08-2016

Ervaring

Top shop en een mooie locatie!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:9,8
  • Gemiddelde:
  • Naam:Miek
  • Uit:Eindhout, België |Datum:13-08-2016

Ervaring

Super shop!

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Repair service
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde
  • Gemiddelde:10,0
  • Gemiddelde:
  • Naam:Lina
  • Uit:In kuckum 4|Datum:02-07-2016

Ervaring

Aanbeveling:ja

Beoordeling

  • Locatie
  • Parkeergelegenheid
  • Assortiment
  • Deskundigheid personeel
  • Service en betrokkenheid
  • Testmogelijkheden
  • Repair service
  • Sfeer en beleving
  • Totaal oordeel
  • Gemiddelde

Totaalplaatje

Je kunt bij Natural High voor heel wat terecht. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier nog een kort overzicht. Een klein zetje in de goede richting.

Waar wil je graag meer over weten?

Online Boeken

windguru

Book Online

Book Online

Book Online

Book Online

Book Online

Online Boeken

Online Boeken

Online Boeken

Online Boeken

Online Boeken

Parookiecamps

Wingsurfkamp 13-16 jaar

Surfschool

Maak hier gelijk zelf je reservering online. Heb je vragen? Neem dan graag contact met ons op via 0187-723 928 of surfschool@natural-high.nl

Surfschool

Maak hier gelijk zelf je reservering online. Heb je vragen? Neem dan graag contact met ons op via 0187-723 928 of surfschool@natural-high.nl

Surfschool

Maak hier gelijk zelf je reservering online. Heb je vragen? Neem dan graag contact met ons op via 0187-723 928 of surfschool@natural-high.nl

1 Dag (3 uur)

maak nu een afspraak voor een telefonisch offertegesprek

3 Dagen (9 uur)

Vacature Marketing & Communicatie

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures shop front office

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfschool

Maak hier gelijk zelf je reservering online. Heb je vragen? Neem dan graag contact met ons op via 0187-723 928 of surfschool@natural-high.nl

Vacatures Natural High

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures Activities

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures Golfsurfschool

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures Surfcamps

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures Wingschool

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures Kiteschool

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures Events

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures Beachclub

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Vacatures shop back office

Want to apply? Leave your name, e-mail adress and phone number and we will contact you!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Wingsurfkamp 10-13 jaar

Windsurfkamp 13-16 jaar

Golfsurfkamp 13-16 jaar

Kitesurfkamp 13-16 jaar

Windsurfkamp 10-13 jaar

Golfsurfkamp 10-13 jaar

kitesurfkamp 10-13 jaar

Dieetwensen

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps 13-16 jaar

Start hier je avontuur met de🏄🏼 surfcamps🧜🏼‍♀️🌴🌞

Surfcamps 10-13 jaar

Start hier je avontuur met de🏄🏼 surfcamps🧜🏼‍♀️🌴🌞

Surfcamps

Surfschool

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 928 of surfschool@natural-high.nl

Wingsurfschool

Maak hier gelijk zelf je reservering online. Heb je vragen? Neem dan graag contact met ons op via 0187-723 929 of wingschool@natural-high.nl

Allergieën & Vegetariërs

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Is jouw kind 13 jaar? Maak dan de keuze welke leeftijdscategorie het beste bij zijn of haar ontwikkeling past.

Wij kijken vol enthousiasme uit naar het komende seizoen. Helaas hebben wij ook dit jaar nog te maken met die onzekere factor genaamd corona. Door die onzekerheid moeten ook wij een ‘noodplan’ hebben. Wat helaas inhoudt dat wij niet kosteloos uw geld kunnen retourneren mochten wij of u vanwege corona moeten annuleren. Bij annulering vanwege corona rekenen wij 25% van het totaalbedrag om de reeds gemaakte kosten te compenseren en het voortbestaan van de kampen te kunnen garanderen. We hopen op uw begrip voor deze keuze.

Wij streven er naar om aanvragen binnen 2 werkdagen te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 06-29079122 of surfcamps@natural-high.nl

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Beachclub tafel reserveren
Lukt het niet? Bel naar 0187 723 925. Er is vast iets regelen.

Vanaf 28 april is het mogelijk hier een tafel te reserveren.

Gratis Activiteitendag
'Get Natural High'
- 1 maart -

We zoeken gedreven activiteiteninstructeurs! (18-35 jaar) Heb jij interesse in onze ideale zomerjob op het strand? Laat je dan nu overtuigen op onze gratis activiteitendag. Zondag 1 maart strijd en speel je in 4 uitdagende rondes met de elementen. Samen met vrienden en op eigen kracht ga jij de uitdagingen aan! Zodra het waait wordt er geblokart en gekitebuggyd, daarnaast testen wij wat je op sportief vlak in huis hebt. Hierbij komen pijl en boog, gewichten, diverse balspellen en meer activities aan bod.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Is jouw kind 13 jaar? Maak dan de keuze welke leeftijdscategorie het beste bij zijn of haar ontwikkeling past.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Dit formulier is bestemd voor deelnemers van 13-16 jaar.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Onze Surfcamps zijn verdeeld in twee kampementen vanuit twee leeftijdscategorieën: 10-13 jaar, en 13-16 jaar. Dit formulier is bestemd voor deelnemers van 10-13 jaar.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps Boeking

Basecamp

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of clinics@natural-high.nl

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Met welke activiteiten zou je jouw verblijf willen aanvullen?
Met welke faciliteiten zou jij je verblijf compleet willen maken?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor groepsuitjes

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Welke activiteit(en) zie je graag terug in jouw groepsuitje?
Waar zou jij graag je groepsuitje compleet mee willen maken?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Beachclub

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 925 of beachclub@natural-high.nl

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Mijn interesse gaat uit naar
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor groepen vanaf 10 personen

Wij streven er naar om aanvragen binnen 2 werkdagen te behandelen. Mocht je binnen die tijd niks gehoord hebben, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 923 of events@natural-high.nl.

LET OP: onze mails komen vaak in de SPAM box terecht!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Wat voor uitje zijn jullie aan het plannen?
Naar welke activiteiten gaat je interesse uit?
Willen jullie de activiteiten combineren met een horeca reservering?
Privacy Disclaimer*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfcamps

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Voor welk surfkamp wil je je inschrijven?*
Wanneer wil jij bij ons op surfkamp?*
Wat is je surfniveau?*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Activities voor 1-9 personen

Wij streven er naar om aanvragen binnen 24 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 926 of clinics@natural-high.nl

LET OP: onze mails komen vaak in de SPAM box terecht!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
In welke activiteit(en) ben je geïnteresseerd?
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Surfschool

Wij streven er naar om aanvragen binnen 48 uur te behandelen. Mocht je na die tijd nog niks hebben gehoord, neem dan graag zelf even contact met ons op via 0187-723 928 of surfschool@natural-high.nl

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Kiteschool

Maak hier gelijk zelf je reservering online. Heb je vragen? Neem dan graag contact met ons op via 0187-723 926 of kiteschool@natural-high.nl