fbpx
Contact

Surfspullen

[tab:Inhoud]

Surfspullen

https://www.youtube.com/watch?v=xT90tELi7N0
Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

De beste surfspullen koop je bij Surfshop Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Onze shop beschikt over een brede collectie kitegear en golfsurfgear. Je kunt bij onze terecht voor de nieuwste kites, boards, wetsuits en accessoires van merken als Slingshot, F-one, Mystic, Hydroflex, NSP, Klimax, Ripcurl, Quicksliver en Roxy. Verder beschikken wij ook over een verrassende collectie beachwear.

Online Surfshop

Je kunt al onze boards, kites, accessoires en beachwear van onze Surfshop bekijken in onze Online Surfshop. Check op je gemak alle producten en bestel direct als je je nieuwe board, trapeze of t-shirt snel in huis wilt hebben.

Kitecenter

Onze Surfshop is gevestigd in Beachclub Natural High, en maakt onderdeel uit van ons kitecenter. Je kunt bij ons terecht voor kitesurflessen, het huren van een kite uitrusting en repair van je kapotte spullen. Verder bieden wij de mogelijkheid om nieuwe gear te testen voor de aanschaf, zodat je nooit een miskoop maakt. Wil je een nieuwe set aanschaffen en heb je oude surfspullen, zoals een kite of een board? Dan bieden wij interessante inruilmogelijkheden in onze shop.

Contact

Heb je vragen over onze Surfspullen in onze Surfshop? Neem dan contact op via: Telefoonnummer: 0187 – 72 39 24. E-mail: shop@natural-high.nl

[tab:fotos]

[tab:END]

Leuke combinatie tips