tweedehands

kitesurfmarkt

Tweedehands Kitesurfmarkt

Heb jij nog oude kitesurf gear liggen waar je graag vanaf wilt ? Of ben je opzoek naar een tweedehands board of kite ? Kom dan langs op onze Tweedehands Kitesurfmarkt.

Je kunt je materiaal aanbieden in de week voorafgaande aan de markt, bij ons in de surfshop. We zullen dan samen met jou het materiaal bekijken en een juiste prijs geven.

Wij verkopen jouw gear! In ruil voor jouw gear ontvang je een cadeaubon vrij te besteden bij Natural High. Naast het tweedehands materiaal zijn er tijdens dit weekend ook dikke deals op kites/wetsuits/boards.

De eerst volgende kitesurfmarkt is nog niet gepland, houdt onze Facebook in de gaten voor wellicht een spontane markt. Voor gebruikt materiaal ben je uiteraard altijd welkom in onze winkel.

Meer over de surfshopShop online

INRUILEN & USED PRODUCTS

Natural High biedt de mogelijkheid je oude spullen in te ruilen om zo een nog mooiere prijs op je nieuwe materiaal te krijgen. Dus ben je toe aan een nieuwe kite, board of set, en wil je van je oude spullen af? Wij hebben wij altijd een interessant voorstel voor je. Wij bieden zonder twijfel de aller-scherpste inruilregelingen.

Binnenwandelen kan natuurlijk altijd. Wil je er zeker van zijn dat er een verkoper aanwezig is die je kan helpen, neem dan contact op om een afspraak te maken. Verder betekent inruilen natuurlijk ook tweedehands producten. Voor een mooie prijs shop je bij Natural High used gear an topkwaliteit. Bekijk zeker even het aanbod. 

Inruil aanvragenUsed KitegearUsed SurfboardsUsed Foil