Blokarten

Inhoud

Blokarten (strandzeilen) 

Blokarten (ook wel strandzeilen genoemd) staat garant voor actie en avontuur en is voor iedereen toegankelijk! Onder begeleiding van onze professionele instructeurs, rijdt iedereen binnen no-time heen en weer over ons strand in Ouddorp op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Liggend, vlak boven de grond, bestuur je de Blokart en scheer je over het strand. De Blokart staat bekend om zijn wendbaarheid en acceleratie. Blokarten is geschikt voor jong en oud, en is gemakkelijk onder de knie te krijgen.

Blokarten als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. In ons programma brengen wij je de basis van het blokarten bij. Na een korte inleiding rijden de eerste Blokarts al direct heen en weer. Tijdens het programma leren we iedereen sneller rijden, de kart trimmen, bochten draaien en meer. Indien gewenst wordt het programma afgesloten met een spannende wedstrijd, waarin iedereen zijn kwaliteiten kan bewijzen. Jullie krijgen 1 Blokart per 2 tot 3 personen, zodat je elkaar kan helpen en aanmoedigen.

Blokarten voor groepen combineren

Blokarten / strandzeilen is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten. ’s Ochtends beachgolf of een beachchallenge en ’s middags blokarten. Om de dag compleet te maken kan je kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq in onze Beachclub. Prijzen van blokarten voor groepen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma.

Blokarten voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

Voor kleine groepjes en individuen bieden we de Clinic blokarten: je wordt dan ingedeeld bij een groep met anderen personen. We beginnen met een stukje theorie over het blokarten / strandzeilen, waarin wordt uitgelegd hoe je snelheid moet maken, af kan remmen en keren. Na een korte inleiding rijden de eerste Blokarts al direct heen en weer. Je deelt de Blokart met 1 ander persoon, zodat je elkaar kunt helpen en omstebeurt even bij kan komen. Blokarten is makkelijk te leren: je rijdt binnen tien minuten als een ervaren strandzeiler over ons strand. De Clinic Blokarten duurt 2 uur en kost € 35,-. Bekijk hier de tijden waarop de Clinics worden aangeboden.

Blokart huren

Al ervaring met blokarten? Dan is het ook mogelijk om een blokart te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor meer informatie over blokarten /strandzeilen op ons strand in op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in of neem contact op via: Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23 E-mail: events@natural-high.nl

fotos
Waiting for you
Ruimte zat!
Bochtje draaien
Here we come
Fun
Spannende race
Een klein zetje
Ook leuk in de winte
Ook leuk voor kids
High 5

videos Video van onze groepsactiviteiten (waaronder blokarten):

Recensies

Geef hier je beoordeling


Submit your review
* Required Field

Oct 19, 2013 by Aniek

Leuke dag gehad @beachclub! Begonnen met 1,5uur blowkarten, wat is dat leuk zeg! Na een heerlijke lunch, nog wat beachgames gespeeld en afgesloten met een heerlijke BBQ. Top dag gehad :)


Genoten!

Sep 19, 2013 by Suzanne

Superleuke vriendinnendag gehad! Gestart met anderhalf uur blokarten op het prachtige strand. Daarna heerlijk gegeten! BBQ uit de keuken, want het waaide te hard voor buiten BBQ'en. Alle complimenten voor de keuken want we hebben gesmuld!
De beachclub is erg sfeervol ingericht. Leuke tent om lekker te blijven hangen voor een drankje.


Bedrijfsuitje akzo

Aug 06, 2013 by Rick

Heerlijk dagje uit op de brouwersdam, voor iedereen een kicke ervaring geweest. Als afsluiting een bbq, en een relaxed sfeertje op t terras.


Zeer geslaagd!

Jun 14, 2013 by Eric Heijmans

Met ons bedrijf een geweldige zomeravond beleefd nl.
eerst gaan Blokarten en daarna onze buiken gevuld met de heerlijke BBQ, iedereen vond het voor herhaling vatbaar!


Natural High 0187 72 39 23 Brouwersdam 22 Ouddorp , 3253 MH Nederland 4.3 5.0 4 4 Leuke dag gehad @beachclub! Begonnen met 1,5uur blowkarten, wat is dat leuk zeg! Na een heerlijke lunch, nog wat beachgames gespeeld en afgesloten met een heerlijke BBQ. Top dag ge

Kitesurfkampen voor gevorderden

Dit keer een blogbericht van onze kiteschoolmanager Koen Molkenboer, die schrijft over het ontstaan van een programma voor kitesurkampen voor gevorderden. Toen ik 12...Lees meer