Ben jij stoer genoeg om je feestje bij ons te houden?
Natural High biedt verschillende kinderfeestje aan op het strand van Brouwersdam. De jarige kan kiezen uit een piratenfeest, blokarten, powerkiten of Stand up paddle boarding!

Piratenfeest (5 tm 9 jaar):

Voor de jonkies van 5 t/m 9 jaar heeft Kapitein High hulp nodig te overleven op het land! Een piraat als spelleider en kleine landrotten om hem te helpen bij van alles en nog wat. Vinden zij alle voorwerpen? Krijgen zij de mega katapult onder de knie?
Om de schatkaart te ontcijferen heb je minimaal 6 kinderen nodig;

Een piratenfeestje kost 15 goudstaven (euro) en duurt 1,5 uur!
Voor of na het ontcijferen van de schatkaart trakteert kapitein High op een berg friet, bitterkogels & gekleurd zeewater …ARRRRRRRR……

Blokarten (vanaf 1,35m):

Voor de kleine racemonsters! Racen door middel van de wind, met minstens 6 kids kun je al met een feestje blokarten!

– 1 uur Blokarten & Frites met een snackie en saus:             €20,-

– 1,5 uur Blokarten & Frites met een snackie en saus:         €25,00

Bij het blokarten beginnen we met 10 minuutes theorie, daarna krijgen ze per tweetal één kar. Ze zullen gelijk kunnen rijden en gedurende de les steeds beter worden. Natuurlijk sluiten we de les af met een vette race!

Powerkiten: (vanaf 9 jaar):

Voor de kleine spierbundels! Vooruit getrokken worden door de wind, met minstens 6 kids kun je een kinderfeestje powerkiten boeken!

– 1 uur Powerkiten & Frites met een snackie en saus:         €17,50
– 1,5 uur Powerkiten & Frites met een snackie en saus:      €21,50

Met powerkiten krijg je per tweetal één vlieger om de krachten te verdelen! . We beginnen met het opbouwen van de vlieger, hierna ga je zelf aan de slag. Kunnen jullie de vlieger ook met iedereen tegelijkertijd besturen? Wanneer het lukt sluiten we af met een estafette!

Stand up paddle boarden: (vanaf 9 jaar & een zwemdiploma):

Voor de kleine waterratten! Klieren met grote surfboards in het water, misschien nemen we ook wel een board mee waar iedereen tegelijkertijd op kan! Met minstens 6 kids kun je al met een feestje Suppen!

– 1 uur Suppen & Frites met een snackie en saus:               €17,50
– 1,5 uur Suppen & Frites met een snackie en saus:            €21,50

Met het Suppen krijg eerst iedereen een wetsuit, hierna rennen we richting de waterlijn en doen we spelletje om lekker watm te worden. In het water doen we met de sups allerlei spellen.  Misschien nemen we de 10 persoons sup ook wel mee, dan kunnen alle kinderen tegelijkertijd op één board staan!

Kinderfeestjes gaan bijna altijd door. Bij te weinig wind en/of slecht weer bieden wij leuke alternatieve activiteiten aan. Het is ook mogelijk het uitje te verplaatsen naar een andere dag.
ACTIE!  Voor iedereen een goodiebag + een one and only Natural High t-shirt voor de jarige!? Dat kost maar €10,- in totaal extra.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wil je meer informatie over onze kinderfeestjes op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Of misschien wel direct boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:

Telefoonnummer: 06 – 29 07 91 22
E-mail: clinics@natural-high.nl