Events

Inhoud

Natural High Events

Natural High organiseert sinds 1998 met passie sportieve en gezellige groepsuitjes op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Je kunt bij ons het hele jaar door terecht voor bedrijfsuitjes, vergaderbreaks, teamuitjes, teambuilding, familieuitjes en vrijgezellenfeesten. Ons enthousiaste team staat het hele jaar door voor jullie klaar met programma’s voor groepen van 10 tot 500 personen.

Afhankelijk van jullie wensen kan het programma worden afgestemd op teambuilding en samenwerking, competitie of op ongeremd plezier (een combinatie is natuurlijk ook mogelijk). Onze ervaren instructeurs zien toe op een dag van topkwaliteit waarin veiligheid vanzelfsprekend is.

Onze activiteiten

Een greep uit onze groepsactiviteiten op het strand in Zeeland / Zuid-Holland: blokarten, kitebuggyen, powerkiten, kitesurfen voor groepen, yoga op het strand, kajakken, beachchallenge en nog veel meer!

In de praktijk werken wij veel met maatwerk. Wij helpen je graag het programma geheel naar jullie wens samen te stellen. Daarbij zijn verschillende combinaties van bovenstaande activiteiten mogelijk. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in voor een op maat gemaakt programma.

Beachclub

We maken de dag compleet met een lunchbuffet en/of een barbecue in onze eigen strandtent, Beachclub Natural High. De Beachclub heeft een uitgestrekt terras en een prachtig restaurant. Kijk voor de horeca arrangementen voor groepen bij de arrangementen. Bekijk ook eens onze mogelijkheden voor trouwen op het strand.

Individuele activiteiten

Voor individuele strandactiviteiten en groepen kleiner dan 10 personen kan je kijken bij onze Clinics. Voor kitesurflessen kan je terecht bij onze kitesurfschool.

Verhuur

Al de nodige ervaring met de activiteiten? Dan is het ook mogelijk om materiaal en een uitrusting te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Wilt je meer informatie over onze groepsuitjes bij Natural High Events of een vrijblijvende offerte? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

fotos
Suppen
Terras
BBQ
Beachclub
Buffet
Raften
Kitesurfen
Kitebuggyen
Kajakken
Tot 500 man...
Beachyoga
Beachchallenge
Beachgolf
Blokarten

videos
Video van onze groepsactiviteiten:

Video van de Roxy damesdag 2011:

Recensies

Geef hier je beoordeling


Submit your review
* Required Field

Super dag op het strand

Sep 27, 2013 by Michel van Doorn

Kite buggyen, vliegeren en raften op zee wat een geweldige dag hebben wij beleefd met ons personeel. Bedankt Narural High voor deze mooie dag op het strand.


Natural High 0187 72 39 23 Brouwersdam 22 Ouddorp , 3253 MH Nederland 5.0 5.0 1 1 Kite buggyen, vliegeren en raften op zee wat een geweldige dag hebben wij beleefd met ons personeel. Bedankt Narural High voor deze mooie dag op het strand.

Kitesurfkampen voor gevorderden

Dit keer een blogbericht van onze kiteschoolmanager Koen Molkenboer, die schrijft over het ontstaan van een programma voor kitesurkampen voor gevorderden. Toen ik 12...Lees meer