Man of the Dam

Inhoud

Man of the Dam

Op zaterdag 26 of zondag 27 oktober 2013* zal Man of the Dam weer plaats gaan vinden! Wil jij je meten met de top van nederland? Geef je dan op via de knop hiernaast!

*de dag zal gekozen worden op basis van de beste omstandigheden! houd dus onze facebook pagina in de gaten…

Het jaarlijks terugkerende Man of the Dam is een Freestyle Kitesurf Contest waarin kitesurfers tot 18 jaar de kans krijgen om hun skills te laten zien en zichzelf op de kaart te zetten in het Nederlandse Freestyle wedstrijdvaren. De jury, waarin regelmatig grote namen uit de Nederlandse wedstrijdtop deelnemen, beoordelen de deelnemers op originaliteit, moeilijkheidsgraad, stijl en uitvoering van hun sprongen en tricks. Naast het klassement van de beste freestyle kiter, bepaalt de jury ook wie het beste opkomende talent is: the Man of the Dam (wie overigens ook een woman kan zijn, is gebleken…). Man of the Dam is een vooraanstaand evenement in de Nederlandse Kitesurfscene: niet zelden is de winnaar van het evenement uitgegroeid tot een serieuze speler in internationale kitesurfcompetities.

Eindfeest

Ook dit jaar zullen we het seizoen weer met een knal afsluiten en omdat wij samen met jullie dus eens lekker de bloemetjes buiten gaan zetten hebben we gekozen voor het thema bloemetjes! Entree is gratis dus kom langs op zaterdag 26 oktober 2013 (deuren open vanaf 20.30 uur)!

Man of the Dam valt altijd samen met de afsluiting van het (kite)seizoen en daarom wordt er in het weekend van de wedstrijd altijd een eindfeest georganiseerd in de Beachclub. Nog 1 keer alle remmen los tijdens de laatste officiële storm van het kiteseizoen. De optredens en DJ’s zijn ieder jaar goed gebleken voor minimaal windkracht 8 in de Beachclub….

Kosten en inschrijven

De kosten voor MOTD zijn € 35,- , dat is inclusief Hollands stamppotbuffet en aankleding door Mystic. Inschrijven kan door contact op te nemen via:
Telefoonnummer: 06 – 21 52 44 47
E-mail: school@natural-high.nl

fotos
No losers this day
Eindklassement
Man of the Dam 2012
Kickin it
Klasse
Great air
Nice jump
De lucht in
Skippers Meeting
Tough weather...

Kitesurfkampen voor gevorderden

Dit keer een blogbericht van onze kiteschoolmanager Koen Molkenboer, die schrijft over het ontstaan van een programma voor kitesurkampen voor gevorderden. Toen ik 12...Lees meer