Bezoek onze online surfshop

Man of the Dam

Inhoud

Man of the Dam the 10th Edition!

24 of 25 oktober is het tijd voor de tiende editie van Man of the Dam! Het jaarlijks terugkerende Man of the Dam is een Freestyle Kitesurf Contest waarin kitesurfers tot 18 jaar de kans krijgen om hun skills te laten zien en zichzelf op de kaart te zetten in het Nederlandse Freestyle wedstrijdvaren. De jury, waarin regelmatig grote namen uit de Nederlandse wedstrijdtop deelnemen, beoordelen de deelnemers op originaliteit, moeilijkheidsgraad, stijl en uitvoering van hun sprongen en tricks. Naast het klassement van de beste freestyle kiter, bepaalt de jury ook wie het beste opkomende talent is: the Man of the Dam (wie overigens ook een woman kan zijn, is gebleken…).

De tiende editie is een bijzondere mijlpaal voor dit mooie evenement. Al jarenlang is Man of the Dam een vooraanstaand kite event in de Nederlandse Kitesurfscene: niet zelden is de winnaar van het evenement uitgegroeid tot een serieuze speler in internationale kitesurfcompetities.

Eindfeest: Caribean Vibes!

Man of the Dam valt altijd samen met de afsluiting van het (kite)seizoen en daarom wordt er op 24 oktober een eindfeest georganiseerd met altijd een wisselend thema. Trek je zomerse outfit maar weer aan want dit jaar is het thema Caribean Vibes! Dit jaar worden er twee area’s ingericht met verschillende DJ’s. Daarnaast zal niemand minder dan Orange Grove zorgen voor een onvergetelijke avond in Caribische sferen!

Kaartjes (inclusief garderobe en toiletgebruik):
– Voorverkoop: € 10,-
– Aan deur: € 12,50

Kosten en inschrijven

De kosten voor MOTD zijn € 35,- , dat is inclusief Hollands stamppotbuffet en aankleding door Brunotti. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

MotD_2015_Poster_V2

fotos

lunchen

lunchen

Relaxen in ozne beachclub

Relaxen in onze beachclub

Shoppen

Shoppen

feesten

feesten

Leuke combinatie tips