Man of the Dam

Inhoud

Man of the Dam

Het jaarlijks terugkerende Man of the Dam is een Freestyle Kitesurf Contest waarin kitesurfers tot 18 jaar de kans krijgen om hun skills te laten zien en zichzelf op de kaart te zetten in het Nederlandse Freestyle wedstrijdvaren. De jury, waarin regelmatig grote namen uit de Nederlandse wedstrijdtop deelnemen, beoordelen de deelnemers op originaliteit, moeilijkheidsgraad, stijl en uitvoering van hun sprongen en tricks. Naast het klassement van de beste freestyle kiter, bepaalt de jury ook wie het beste opkomende talent is: the Man of the Dam (wie overigens ook een woman kan zijn, is gebleken…). Man of the Dam is een vooraanstaand evenement in de Nederlandse Kitesurfscene: niet zelden is de winnaar van het evenement uitgegroeid tot een serieuze speler in internationale kitesurfcompetities.

Eindfeest

Man of the Dam valt altijd samen met de afsluiting van het (kite)seizoen en daarom wordt er in het weekend van de wedstrijd altijd een eindfeest georganiseerd in de Beachclub. Nog 1 keer alle remmen los tijdens de laatste officiële storm van het kiteseizoen. De optredens en DJ’s zijn ieder jaar goed gebleken voor minimaal windkracht 8 in de Beachclub….

Kosten en inschrijven

De kosten voor MOTD zijn € 35,- , dat is inclusief Hollands stamppotbuffet en aankleding door Mystic. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

fotos
Sorry:
- Please recheck your ID.

 

lunchen

lunchen

Relaxen in ozne beachclub

Relaxen in onze beachclub

Shoppen

Shoppen

feesten

feesten

Leuke combinatie tips