Vrijgezellenfeesten

Inhoud

Vrijgezellenfeest op het strand

Een actief vrijgezellenfeest organiseren op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Natural High staat bekend om haar onvergetelijke vrijgezellenfeesten. Een vrijgezellenfeest bij Natural High staat in het teken van wild ruig en heftig! We maken in overleg met jullie een programma dat je naar adem doet snakken, op het strand of in het water. Nog één keer helemaal los op de laatste dag als vrijgezel…

Vrijgezellendag naar wens

Het is mogelijk om een programma samen te stellen met één of meerdere activiteiten en horeca naar keuze. Je kan de vrijgezellendag compleet maken met een overheerlijk lunchbuffet, barbecue of 1 van de andere groepsarrangementen in onze Beachclub. In het programma kunnen verschillende competitie-elementen worden verwerkt, waarbij jullie een spannende strijd met elkaar aangaan.

Voorbeeldarrangementen vrijgezellenfeesten 


Om je al vast een indruk te geven van de mogelijke programma’s vind je hieronder de leukste arrangementen voor een actief vrijgezellenfeest op een rij:

Voorbeeldarrangement 1 
(richtprijs € 39,50 p.p.)

Voorbeeldarrangement 2 (richtprijs € 70,00 p.p.)

Voorbeeldarrangement 3 (richtprijs € 100,00 p.p.)

En verder

De totaalprijs wordt bepaald door de duur van het programma en het aantal deelnemers. Voor een vrijgezellenfeest geldt een minimum van 10 personen, bekijk voor kleinere groepen en individuen onze workshops bij de Clinics. Indien gewenst kunnen wij accommodaties in de omgeving voor een overnachting organiseren. Ook de organisatie van busvervoer kunnen wij voor jullie uit handen nemen.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor een op maat gemaakt  programma of meer informatie over een actief vrijgezellenfeest op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

Fotos
Sanjo vechtvliegeren
Blokarten
Terras
Staat je prima
Pipo in de kitebuggy
Pipo...
Losgeslagen vrijgeze
Beachgames
Raften

Videos
Video van onze groepsactiviteiten:

Recensies

Geef hier je beoordeling


Submit your review
* Required Field

Sep 28, 2013 by Corine

Met mijn vrijgezellenfeest hebben we een clinic Blokarten gedaan, in 1 woord: GEWELDIG!!! Het was echt onwijs gaaf en we gaan dit zeker te weten snel nog een keer doen met zn allen, helemaal te leuk!! 1,5 uur lang racen over het strand, erg mooi weer, lekker zonnetje erbij, goeie wind, wat wil je nog meer... heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en tot ziens op het strand!


Natural High 0187 72 39 23 Brouwersdam 22 Ouddorp , 3253 MH Nederland 4.0 4.0 1 1 Met mijn vrijgezellenfeest hebben we een clinic Blokarten gedaan, in 1 woord: GEWELDIG!!! Het was echt onwijs gaaf en we gaan dit zeker te weten snel nog een keer doen met zn allen

Kitesurfkampen voor gevorderden

Dit keer een blogbericht van onze kiteschoolmanager Koen Molkenboer, die schrijft over het ontstaan van een programma voor kitesurkampen voor gevorderden. Toen ik 12...Lees meer