fbpx
Contact

Feesten en recepties

Feesten en recepties

Beachclub Natural High is dé plaats voor het organiseren van een feest of receptie. Ons terras telt talloze eettafels en zitplaatsen en verschillende loungehoeken met grote comfortabele banken. Het uitzicht vanaf ons terras is eindeloos en de omgeving in één woord geweldig.

Ook binnen hebben we enorm veel ruimte en een inrichting die een ongekende sfeer met zich mee brengt; verassende kleuren, interieur, vormgeving en decoraties wanen je in een andere wereld. De 9 meter lange bar, onze talloze horecaopties, de zuivere muziek uit ons geluidssysteem, het vriendelijke personeel en de bijzondere sfeer staan garant voor een fantastisch feest of een sfeervolle receptie. Wij richten de Beachclub geheel naar jullie wensen in, waarbij we alles tot in de puntjes organiseren.

Met een capaciteit tot 500 personen en een flexibele instelling zijn wij in staat om in overleg met jou een geweldige middag en/of avond te organiseren.

https://www.youtube.com/watch?v=xT90tELi7N0
Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

Loop nu door onze Beachclub heen met de 360 graden foto.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over feesten en recepties in Beachclub Natural High? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 25
E-mail: beachclub@natural-high.nl

powerkiten

powerkiten

lunch

lunch

Sunset BBQ

Sunset BBQ

buffetten

buffetten

Leuke combinatie tips