fbpx
Contact

Schoolkampen

Schoolkamp aan de kust

https://www.youtube.com/watch?v=xT90tELi7N0
Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

Op zoek naar een sportief en gezellig schoolkamp met een uitdagend programma? Bij Natural High verzorgen wij een actief schoolkamp aan de kust waarin kitesurfen en andere water- en strandactiviteiten centraal staan. In overleg met jullie stellen we een weekprogramma samen waarin we de focus leggen op het onder de knie krijgen van de kitesurfsport, of een combinatie maken met één of meerdere van onze talloze groepsactiviteiten. Ons strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland is de ultieme locatie voor een onvergetelijk schoolkamp.

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Kitesurf schoolkamp

Kitesurfen is een sportieve en veelzijdige watersport. De sport wint razendsnel aan populariteit en wordt veelvoudig beoefend in Nederland. Het vergt enige oefening, maar kitesurfen is voor iedereen onder de knie te krijgen. Tijdens het kitesurfkamp zullen alle aspecten van onze kitesurflessen aan bod komen, van landprogramma tot aan de eerste meters varen. Ons doel is dat iedere deelnemer aan het kamp, na afloop van het kamp een goede kennis van het kitesurfen heeft en een aantal meters kan varen. Het onder de knie krijgen van de kitesurfsport is een veelzijdig en uitdagend programma dat uitermate geschikt is als groepsproces.

Schoolkamp op maat

Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om andere activiteiten centraal te stellen in de dagprogramma’s. Je kunt daarbij kiezen voor een programma met verschillende groepsactiviteiten. Ook voor de minder sportievelingen hebben we leuke activiteiten. Daarbij kunnen verschillende spelelementen worden toegepast, zodat de activiteiten worden afgestemd op samenwerking en/of competitie. Een spannende en sportieve strijd op het strand… We helpen je graag bij het samenstellen van het gewenste programma.

Accommodaties en busvervoer

Er zijn bij ons in de regio tal van accommodaties om te overnachten. Van camping tot groepsaccommodaties of bungalowparken, alles is mogelijk. Het organiseren van busvervoer behoort eveneens tot de mogelijkheden. Prijzen worden bepaald door de groepsgrootte en de keuze van de dagprogramma’s.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Meer weten over een sportief schoolkamp op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Of misschien wel een voorstel voor een programma op maat? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

bbq

bbq

kitesurfen voor groepen

kitesurfen voor groepen

feest

feest

Leuke combinatie tips