fbpx
Contact

Surfshop Ouddorp Duin

Surfshop Ouddorp Duin

Welkom bij Surfshop Ouddorp Duin, gelegen aan het nieuwe Landal Strand Resort Ouddorp Duin. De kernwaarden van Natural High zijn naast  passie voor het surfen ook heel erg gericht op de liefde van natuur en omgeving. Het behoud van de omgeving is dan ook zeer belangrijk in alles wat wij doen en laten. In Surfshop Ouddorp Duin zullen we dan ook naast Quiksilver en Roxy de focus leggen op Duurzame en natuur bewuste merken. Denk hierbij aan Patagonia, Teva en Mizu.

ONLINE SURFSHOP

Geen zin om van de bank af te komen? Onze gehele assortiment is online te vinden in onze online-surfshop. Kijk op je gemak even rond en bestel direct vanuit huis één van onze producten.

Surfschool Ouddorp Duin

Lekker spelen in de golven van Nederland? Jazeker! Naast een nieuwe Surfshop is er ook een Surfschool gevestigd aan Ouddorp Duin. Surfspot Ouddorp biedt de perfecte surflocatie voor de beginnende golfsurfer. Met veel enthousiasme en passie geven onze instructeurs surfles aan cursisten van alle leeftijden. Meer informatie onver het golfsurfen vind je op onze golfsurfpagina.

CONTACT

Heb je vragen over onze Surfshop aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Neem dan contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 27.
E-mail: shop@natural-high.nl

Natural High Surfschool (Ouddorp Duin)
Westerweg 26
3253 LX Ouddorp

 

Shoppen

Shoppen

2 daagse cursus kitesurfen

2 daagse cursus kitesurfen

clinic blokarten

clinic blokarten

bedrijfsuitje

bedrijfsuitje

 

Leuke combinatie tips