Natural High, gelegen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, is de ideale locatie voor teambuilding activiteiten op het strand. In overleg stellen wij een programma samen dat een optimale samenwerking in jullie organisatie bevordert. Ons strand op de Brouwersdam zorgt voor een ongedwongen, ontspannen sfeer en biedt ongekende mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten.

TEAMBUILDING MET EEN DAGPROGRAMMA

Je hebt de keus uit 1 of meer teambuilding activiteiten, die naar wens zijn te combineren. We adviseren je graag bij de samenstelling van de perfecte teambuildingdag. Onderstaand geven we je enkele teambuilding activiteiten voorbeelden. Eventueel kan de dag worden afgesloten met een gezellige borrel, lunchbuffet of barbecue in het restaurant of op het terras van onze sfeervolle Beachclub Natural High.

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN VOORBEELDEN

Blokarten

Blokarten is snel onder de knie te krijgen: na een korte introductie rijden de eerste blokarts al over het strand. Vervolgens worden het trimmen van de kart, bochten maken en rijden met hogere snelheden bijgebracht. In het kader van teambuilding kan de clinic worden uitgebreid met een wedstrijd. Elk groepje van 2 of 3 personen krijgt 1 blokart. Zo kan je elkaar assisteren en motiveren. Goed voor de teamspirit!

Kitebuggyen

Ook voor kitebuggyen geldt: oefening baart kunst. Voor het onder controle krijgen van de powerkite is het beheersen van de techniek belangrijker dan kracht. Dat is dus oefenen geblazen! De eerste keer is buggyvliegeren even wennen, maar zodra je het sturen beheerst, houdt niets je meer tegen. Als een volleerd kitebuggyer scheur je over het strand. Om elkaar te helpen en aan te moedigen, krijg je 1 kitebuggy per 2 of 3 personen. Tijdens dit leerproces leer je elkaar nog beter kennen. Kitebuggyen is daarom zeer geschikt als teambuildingactiviteit.

Powerkiten

Powerkiten is een uitdagende sport, die vooral een goede techniek vereist. Toch is powerkiten ook laagdrempelig, doordat we bij Natural High diverse bestuurbare vliegers hebben. Van kleine, makkelijk bestuurbare vliegers tot zeer grote vliegers, die moeilijker in bedwang zijn te houden. Dus of je nu een beginner bent of zeer ervaren, bij Natural High hebben we altijd een vlieger die bij jou past. Powerkiten is zeer geschikt als teambuildingactiviteit, doordat onze enthousiaste instructeurs iedereen weten te betrekken in het krachtenspel met de vlieger.

Beach challenge

Van onze teambuilding activiteiten voorbeelden is dit de populairste. Op het strand van Natural High, gelegen op de Brouwersdam op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, gaan jullie de strijd met elkaar aan. Ons ervaren en enthousiaste team zet een uitdagend parcours in elkaar: een verrassende combinatie van spannende strandspelen. Er kan gekozen worden voor een fysiek zware uitdaging waarbij tot het uiterste wordt gegaan, of een minder inspannende challenge waarbij de nadruk meer op creativiteit ligt. Voor welke variant je ook kiest, de strijd blijft even spannend.

Sanjo vechtvliegeren

Met een vlieger kunnen met de juiste tactiek en een gezonde dosis vechtlust de lijnen van de andere vliegeraars doorgesneden en neergehaald worden. Een goede beheersing van de techniek, creativiteit, maar ook de speling van het lot bepalen welk team wint. De belangrijkste factor is echter samenwerking. Daarom is Sanjo vechtvliegeren ideaal als originele teambuildingactiviteit.

Beachgolf

Een andere populaire teambuilding activiteit is beachgolf, dat te boeken is vanaf 10 personen. Op het door ons uitgezette beachgolfparcours ga je diverse uitdagingen aan. Goed voor de vechtlust en de teamspirit! Om elke deelnemer een even grote kans te geven op de felbegeerde beachgolftrofee, krijgen ervaren golfers een handicap.

Suppen

Een andere leuke groepsactiviteit is suppen, dat door iedereen snel onder de knie is te krijgen. Wat wordt het? Jij en je plank tegen de golven, of toch een gezellige groepstocht?  Je kunt ook kiezen voor een groot supboard, dat ruimte biedt aan maar liefst 10 personen. Met groepsopdrachten of een wedstrijd tegen een andere 10-persoons sup wordt de uitdaging nog groter. Ga jij de uitdaging aan? Reken er dan niet op dat je droog blijft…

Raften

Bij raften draait het om tempo, ritme en fun. Meerdere teams gaan met elkaar de strijd aan. Dit is mogelijk in de vorm van een estafette, maar ook als teambuildingopdrachten in en om de raft.

Kajakken

Bij kajakken kun je kiezen tussen lekker ontspannen peddelen of het bevaren van de onstuimige branding. Ook diverse teambuilding- of competitieprogramma’s behoren tot de mogelijkheden. Aan jou de keus!

Strandyoga

Ga je voor een ontspannen teambuilding activiteit, dan kies je voor strandyoga. Met de wind door je haar, de zon in je gezicht en het zand tussen je tenen, ziet de wereld er heel anders uit dan op kantoor.

EN VERDER

Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Het minimaal vereiste personen voor bovenstaande teambuilding activiteiten voorbeelden is 10 personen. Desgewenst organiseert Natural High busvervoer of een geschikte accommodatie in de buurt om te overnachten.

MEER INFO, EEN OFFERTE OF METEEN BOEKEN

Wil je een dagprogramma op maat, meer informatie of een vrijblijvende offerte voor de teambuildingactiviteiten van Natural High? Vul dan ons aanvraagformulier in, of neem contact met ons op via:

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl.

Je bent van harte welkom bij Natural High in Ouddorp, gelegen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland!